• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.12.2017

10:43

KAD NE ZNAŠ KO JE KOLO TURE... Fudbaler dve godine izvodio neverovatnu PREVARU!

Fudbal

KAD NE ZNAŠ KO JE KOLO TURE... Fudbaler dve godine izvodio neverovatnu PREVARU!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler više engleskih klubova Kolo Ture dve godine je izvodio neverovatnu prevaru, pošto njegova ljubavnica nije imala predstavu sa kim se zabavlja

Priča je počela kada je Ture, kao igrač Mančester sitija, upoznao u noćnom klubu devojku i predstavio joj se kao Fransoa, čovek koji se bavi prodajom automobila u Africi.

Pošto ona nije imala pojma ko je, u stvari, čovek s kojim je počela da se zabavlja, njihova afera je krenula i trajala je pune dve godine!

Kolo Ture je tada bio i oženjen, ali je uspevao sve vreme da sakrije svoj pravi identitet, a ljubavnici je slao skupe poklone i tvrdio kako mu prodaja automobila ide sjajno.

Posle pune dve godine, fudbaler je počeo sve ređe da se javlja ljubavnici, koja se u očajanju požalila drugarici.

Kada je ona tražila da vidi sliku čuvenog Fransoe, o kojem je toliko slušala, ali ga nikada nije videla, zaljubljena devojka je shvatila da nema čak nijednu fotografiju svog dečka!

Ipak, kada se Ture sledeći put pojavio u krevetu, ona je uspela da ga krišom fotografiše i da kasnije pokaže sliku drugarici. I tu je krenuo rasplet...

- Ona je bila u šoku kada sam joj pokazala Fransou. Rekla mi je da odem na internet i da ukucam Kolo Ture. Onda sam ostala u šoku, jer sam videla ko je Fransoa. Iskreno, nisam mogla ni da pretpostavim da je profesionalni fudbaler, jer fudbal nisam mngo pratila. Pozlilo mi je, osećala sam se kao budala. Tada sam shvatila zašto nikada nije hteo da se slikamo - rekla je prevarena devojka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija