• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sportsnet.ca

29.12.2017

15:24

HRVATSKA ĆE BITI PRVAK SVETA! Kanadski novinar dao pet hrabrih prognoza za 2018. godinu

Fudbal

HRVATSKA ĆE BITI PRVAK SVETA! Kanadski novinar dao pet hrabrih prognoza za 2018. godinu

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Hrvatske će biti novi prvak sveta, tvrdi kanadski sportski novinar Džon Molinaro u svojih pet hrabrih prognoza za 2018. godinu

Molinaro je novinar na kanadskom portalu Sportsnet i pred doček Nove godine izneo je svojih pet predviđanja vezanih za svet fudbala za 2018.

1) Mančester siti će nastaviti svoj niz bez poraza u Premijer ligi. "Građani" su sastavili 19 pobeda u prvenstvu, uz samo jedan remi u prvih 20 utakmica u sezoni. Očekujem da se taj niz nastavi i u novoj godini.

2) Real Madrid će treći put uzastopno osvojiti Ligu šampiona. Vođen briljatnošću Kristijana Ronalda, "beli" su projurili kroz grupnu fazu takmienja i izgleda kao vrlo pouzdana opklada da će spojiti treću evropsku titulu, čime bi postali prvi klub kojem je to uspelo još od het-trika Bajern Minhena od 1974. do 1976. godine.

3) Hrvatska će osvojiti Svetsko prvenstvo u fudbalu. Još od prvog šampionata, održanog 1930. godine, samo osam država je osvajalo titulu. Hrvatska će biti deveta, opravdaće konstantno zvanje "crnog konja" (favorita iz senke) i oduševiće igrama sledećeg leta u Rusiji.

4) Barselona će prodati Lionela Mesija u PSŽ. Iako su dve strane nedavno potpisale novi ugovor, PSŽ će platiti neverovatnu otkupnu klauzulu od 700 miliona evra i dovešće Argentinca u Grad svetlosti.

5) Toronto će postati prvi MLS klub koji će osvojtii KONKAKAF Ligu šampiona. Nijedan klub iz Severnoameričke lige do sada nije osvajao ovo takmičenje, u kojem pobeđuju samo meksički klubovi još od osnivanja u sezoni 2008/09. Ali, "crveni" bi mogli da pobede sve najbolje ovog puta u Americi.

Baš hrabre prognoze, zar ne?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Felix

pre 6 godina

Hrvati su gore paljevine i od nas.Zgaziće ih i Nigerija.

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija