• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.12.2017

14:46

KRSTAJIĆ VODI "ORLOVE" U RUSIJU! FSS potvrdio izbor novog selektora reprezentacije

Fudbal

KRSTAJIĆ VODI "ORLOVE" U RUSIJU! FSS potvrdio izbor novog selektora reprezentacije

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije izabrao je danas Mladena Krstajića za novog selektora reprezentacije Srbije

Mladen Krstajić je od smene Slavoljuba Muslina imao status vršioca dužnosti selektora, vodio je reprezentaciju na azijskoj turneji i kao što se najavljivalo prethodnih dana, sada je samo ozvaničeno da će predvoditi "orlove" na Svetskom prvenstvu sledećeg leta.

Na današnjoj sednici Stručnog odbora odlučeno je da jedini kandidat za selektora bude Mladen Krstajić, a preostalo je da Izvršni odbor potvrdi tu odluku.

Krstajić je dobio naše poverenje da u narednom periodu zaključno za Svetskom prvenstvom u Rusiji sa mesta selektora predvodi seniorski tim Srbije. O detaljima dogovora sa Krstajićem razgovaraćemo više po završetku praznika kada će biti organizovana i njegova promocija, negde u drugoj polovini januara. U svakom slučaju, izbor Stručnog odbora je definitivno Mladen Krstajić - saopštio je direktor reprezentacije Goran Bunjevčević za Betu.

Mladen Krstajić je po završetku duge i uspešne igračke karijere (Partizan, Verder, Šalke), bio sportski direktor Partizana, a po odlasku iz Humske 1 je upisao školu za trenere.

Do sada je bio pomoćni trener u stručnom štabu Slavoljuba Muslina, a sada će imati priliku da na Mundijalu pokaže šta zna.

"Orlovi" će na šampionatu u Rusiji igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Felix

pre 6 godina

Realno zasto bre pravite ista sr...a svaki put zadnjih 40 god..Dokle će bre ovi da guraju svoj interes ispred interesa srpskog naroda..Pa reprezentacija se zove Srbija a ne"Menadzerska ostrva

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija