• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.12.2017

15:22

KINEZI NUDE PRIJOVIĆU 'MASNU' LOVU! Napadač PAOK-a na prekretnici!

Fudbal

KINEZI NUDE PRIJOVIĆU 'MASNU' LOVU! Napadač PAOK-a na prekretnici!

Podeli vest

Fudbaler PAOK-a i srpski reprezentativac Aleksandar Prijović najverovatnije će napustiti klub iz Soluna, a pitanje je samo gde će nastaviti karijeru

Dobre igre Prijovića u dresu grčkog tima i reprezentacije Srbije nisu prošle nezapaženo, pa je 27-godišnji golgeter privukao pažnju mnogih klubova.

Do sada su se za "zdravlje" srpskog fudbalera uglavnom raspitivali klubovi sa Ostrva, a sada je stigla ponuda iz Kine. I to kakva...

Za sada neimenovani klub iz najmnogoljudnije zemlje na planeti Prijoviću nudi tri puta veću platu od one koju ima u PAOK-u, a ona iznosi oko milion evra po sezoni.

Napadač, koji je golom protiv Gruzije odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo ima klauzulu u ugovoru koja iznosi 10 miliona evra, a PAOK je navodno spreman da ga pusti za šest miliona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija