• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.12.2017

16:52

(VIDEO) ČUDO SE DOGODILO, BENEVENTO POBEDIO! Roma razočarala, novi remi Mihinog Torina!

Fudbal

(VIDEO) ČUDO SE DOGODILO, BENEVENTO POBEDIO! Roma razočarala, novi remi Mihinog Torina!

Podeli vest

Fudbaleri Rome odigrali su samo 1:1 u Rimu u duelu sa Sasuolom u 19. kolu Serije A, dok je Benevento došao do prve pobede ove sezone, savladao je 1:0 Kjevo

"Vučici" je ovo treći remi na šest poslednjih utakmica, uz jedan poraz i dve pobede.

Roma je povela posle pola sata igre pogotkom Pelgrinija koga je uposlio Džeko. Rimljani su u nastavku utakmice mogli u nekoliko navrata da povećaju prednost preko Kolarova, NajgolaNa i El Šaravija. Ali, nije bilo promene rezultata sve do 78. minuta utakmice kada je Sasuolo poravnao rezultat na 1:1.

Misiroli je sjajno skočio i odličnim udarcem glavom poravnao na 1:1 i postavio konačan rezultat.

Atalanta je poražena posle pet vezanih mečeva od Kaljarija sa 2:1, koji je s druge szrane upisao trijumf posle pet uzastopnih utakmica.

Gosti su preko Pavoletija poveli nakon samo šest minuta igre, Padoin je povisio na 2:0 u 23. minutu, dok je Gomez u 91. minutu postavio konačnih 2:1. 

Prvu pobedu u šampionatu uposao je poslednjeplasirani Benevento koji je sa 1:0 na svom terenu savladao Kjevo golom Koda u 64. minutu meča. Tako su navijači Beneventa dočekali da se i oni obraduju trijumfu nakon 17 poraza i jednog remija. 

Torino našeg Siniše Mihajlovića odigrao je meč pobednika i golova sa Đenovom - 0:0. Imali su "bikovi" nekoliko solidnih prilika, ali su neprecizni bili Berenguer i Niang, koji je imao dve odlične šanse.

Vanja Milinković-Savić utakmicu je proveo na klupi.

Sampdorija je tek tokom sudijske nadoknade slomila otpor SPAL-a. prvo je u 91. Kvaljarela pogodio sa bele tačke, a tri minuta kasnije overio pobedu.

SERIJA A

19. kolo

Subota
Fiorentina - Milan 1:1 (0:0)
(Simeone 71 - Čalhanoglu 74)

Atalanta - Kaljari 1:2 (0:2)(Gomez 91 - Pavoleti 6, Padoin 23)

Benevento - Kjevo 1:0 (0:0)(Koda 64 65)

Bolonja - Udineze 1:2 (1:1)(Danilo 27ag - Vidmer 37, Lasanja 48 )

Roma - Sasuolo 1:1 (1:0)(Pelegrini 31 - Misiroli 78 )

Sampdorija - Spal 2:0 (0:0)(Kvaljarela 91pen, 94)

Torino - Đenova 0:0Inter - Lacio 0:0

Verona - Juventus 20.45

Petak
Krotone - Napoli 0:1 (0:1)(Hamšik 17)

Tabela: Napoli 48, Juventus 44, Inter 41, Roma 39 , Lacio 37, Sampdorija 30, Udineze 27... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija