• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.ba

31.12.2017

21:20

DA LI ĆE VOKRI NAVIJATI ZA SRBIJU NA SP!? Pa, ne može se baš tako reći...

Fudbal

DA LI ĆE VOKRI NAVIJATI ZA SRBIJU NA SP!? Pa, ne može se baš tako reći...

Podeli vest

Predsednik takozvanog Fudbalskog saveza Kosova Fadilj Vokri otkrio je da li će na Svetskom prvenstvu u Rusiji navijati za reprezentaciju Srbije

Vokri je istakao da je za fudbal na Balkanu dobro to što su se na Mundijal plasirali Srbija i Hrvatska.

- Srbija može da se nosi sa svim rivali, baš kao i Hrvatska, koja je bespotrebno u finišu kvalifikacija propustila direktan plasman, pa je morala da igra u baražu. Verujem da će se Hrvati bez problema proći grupu, čak će se sa Argentinom boriti za prvo mesto - rekao je Vokri za Mondo.ba.

Na pitanje da li će na SP navijati za Srbiju i Hrvatsku, odgovorio je:

- Ne mogu baš to tako reći, ali ponoviću dobro je za fudbal u celom regionu što su Srbija i Hrvatska izborile plasman na Svetsko prvenstvo - poručio je Vokri.

On je podvukao da zasad nijedan fudbaler srpske nacionalnosti nije nastupio za takozvanu reprezentaciju Kosova, ali je uveren da će biti takvih slučajeva u budućnosti.

- Zasad niko od Srba nije igrao, ali svakom igraču bez obzira na nacionalnost ili veroispovest su vrata reprezentacije Kosova otvorena, pod uslovom da igrački zaslužuje da nosi dres kosovske selekcije. Odnosno ukoliko ih budući selektor pozove - istakao je nekadašnji fudbaler Partizana.

Prokomentarisao je Vokri i dešavanja sa poslednjeg večitog derbija, kada se desio veliki incident na južnoj tribini.

Bili su "grobari" uvek među najvatrenijim navijačima, ali onakve scene se nisu mogle ranije događati u bivšoj Jugoslaviji. Bilo je incidenata, ali neuporedivo manje - zaključio je Vokri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija