• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.01.2018

17:59

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Klavan u 94. za slavlje Liverpula, rutina "lisica"!

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Klavan u 94. za slavlje Liverpula, rutina "lisica"!

Podeli vest

Liverpul je 2018. godinu počeo pobedom na gostovanju Barnilu - 2:1, a junak "redsa" je Ragnar Klavan

Delovalo je da će početak godine presesti "redsima" koji su gol primili u 88. minutu utakmice, ali je Klavan u 94. minutu postao heroj Liverpula. 

"Redsi" su igrali bez Salaha i Kutinja, vodili, ali ih je u 88. minutu šokirao Gudmundson. Međutim, Klavan je tri velika boda doneo svom timu tokom sudijske nadoknade vremena.

Posle prvih 45 minuta nije bilo golova, a predost gostima doneo je Mane u 61. minutu. Trebalo je puleni Jirgena Klopa da izdrže samo dva minuta, toliko ih je delilo od pobede, ali je Gudmundson šokirao goste, izjednačio je na 1:1. 

Nisu "redsi" odustajali, pa je Klavan nakon što je Lovren šutirao glavom skrenuo loptu u gol i postavio konačnih 2:1. 

Lester je pred svojim navijačima savladao Hadersflid 3:0. Sva tri pogotka postignuta su u drugom delu meča, a  dva u roku od sedam minuta. Marez je u 53. doneo "lisicama" vođstov koje je duplirao Slimani u 60. U nadokandi vremena je tačku na meč stavio Olbrajton.

Fudbaleri Brajtona i Bornmuta remizirali su rezultatom 2:2 u prvom meču 22. kola Premijer lige. Prvi gol u godini pao je posle samo pet minuta igre, kada je Knoker iskoristio asistenciju Iskijerda za 1:0. U 33. minutu Kuk je izjednačio na 1:1. Domaći je već u u 48. minutu preko Mareja poveo  2:1, ali je desetak minuta pre kraja, Vilson je pogodio za konačnih 2:2.

Njukasl je pogotkom Pereza savladao Stouk na gostovanju 1:0.

PREMIJER LIGA 

22. kolo

Ponedeljak
Brajton - Bornmut 2:2 (1:1)(Nokert 5, Marej 48 - S. Kuk 33, Vilson 79)

Barnli - Liverpul 1:2 (0:0)(Gudmundson 88 - Mane 61, Klavan 94)

Lester - Hadersfild 3:0 (0:0)(Marez 53, Slimani 60, Olbrajton 92)

Stouk - Njukasl 0:1 (0:0)(Perez 73)

Everton - Mančester junajted 18.30

Utorak
Sautempton - Kristal Palas 20.45

Svonsi - Totenhem 20.45
Vest Hem - Vest Bromvič Albion 20.45
Mančester siti - Votford 21.00

Sreda
Arsenal - Čelsi 21.00

Četvrtak
Totenhem - Vest Hem 21.00

Tabela:Mančester siti 59, Čelsi 45, Mančester junajted 44, Liverpul 44 Arsenal 38, Totenhem 37, Barnli 34...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka
opravdano odsustvo?!

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka

Suđenje Ivanu Jovanovuću (49) iz selja Voljčinca kod Žitorađe optuženom da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Mile Novaković (81), bivši direktor niške tekstilne firme „Niteks“, odloženo je danas pošto je okrivljeni posredstvom advokatice sudskom veću Osnovnog suda u Nišu dostavio izveštaj lekara u kome se navodi da ne može da prisustvuje ročištu zbog operacije kuka. Nastavak suđenja zakazan je za 4. jul.

18.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija