• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.01.2018

19:47

KINEZI NUDE MILIONE ZA MARKOVIĆA! Liverpul u januaru prodaje Lazara!

Fudbal

KINEZI NUDE MILIONE ZA MARKOVIĆA! Liverpul u januaru prodaje Lazara!

Podeli vest

Lazar Marković odavno nije u planovima trenera Liverpula Jirgena Klopa, "redsi" letos nisu uspeli da ga prodaju, ali po svemu sudeći će srpski internacionalac tokom januara promeniti klub 

Engleski mediji pišu da su za Srbina interesovanje pokazala dva kluba iz Kine. Navodno su radi da plate obeštećenje oko 11 miliona evra, a klub sa "Enfilda" je spreman da sednu za pregovarački sto.  

Liverpul je letos za Markovića tražio oko 15 miliona evra, po svemu sudeći su sada spremni da spuste cenu.

Marković, kome ugovor sa Liverpulom ističe u leto 2019. godine, bio je i na meti Fenerbahčea za koji je već igrao, a pominjao se povratak i u Partizan. Takođe, tokom letnjeg prelaznor roka u igri je do kraja bio i Votford. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija