• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.01.2018

18:47

(VIDEO) ŽIVOTNA LEKCIJA PEPA GVARDIOLE! Postoje stvari mnogo bitnije od fudbala - a to je život!

Fudbal

(VIDEO) ŽIVOTNA LEKCIJA PEPA GVARDIOLE! Postoje stvari mnogo bitnije od fudbala - a to je život!

Podeli vest

Kapiten Mančester sitija David Silva propustio je dve utakmice svog kluba kako bi bio uz suprugu i prerano rođenog sina

Španac je otkrio razlog zbog kojeg nije igrao na mečevima protiv Njukalsa i Kristal Palasa. On je dobio dozvolu menadžera Pepa Gvardiole da bude uz ženu i prerano rođeno dete.

Gvardiola je na ovaj način pokazao, da iako je današnji fudbal veoma surov i sve se vrti oko para, ipak treba biti čovek. Silva se posle nekoliko dana vratio u ekipu i bio igrač utakmice u pobedi nad Votfordom (3:1).

- Veoma smo srećni što je David ponovo sa nama. On je slobodan da dođe i ode kada god poželi. On je sa nama jer uživa u klubu, a odlazi jer je porodica najvažnija stvar na svetu. Nije mi bitno hoćemo li ili ne da osvajamo ili gubimo bodove. Nikada ga neću pritiskati, on je slobodan - rekao je Gvardiola na konferenciji za medije.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija