• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.01.2018

22:14

MESI OTVORIO DUŠU O ODLASKU NEJMARA! Argentinac objasnio zašto je Barsa bolja bez Brazilca!

Fudbal

MESI OTVORIO DUŠU O ODLASKU NEJMARA! Argentinac objasnio zašto je Barsa bolja bez Brazilca!

Podeli vest

Fudbaler Barselone Lionel Mesi govorio je o letošnjem odlasku Nejmara u PSŽ i objasnio zašto su Katalonci bolji bez Brazilca

Nejmar je letos prešao iz Barselone u PSŽ za rekordnih 222 miliona evra i mnogi su mislili da će to biti udarac od kog se Katalonci neće dugo oporaviti.

Međutim, ne samo da su odmah stali na noge, nego su mnogo bolji nego što su bili prošle sezone, sa Nejmarom u ekipi.

- Odlazak Nejmara je sve promenio. Morali smo da promenimo način igre. Izgubili smo napadački potencijal koji smo imali sa njim u timu, ali smo zao postali mnogo jači u odbrani. Sada smo sigurniji i stabilniji na sredini terena, bolje smo organizovani i to nas čini boljim u defanzivi - istakao je Mesi.

On je posebno pohvalio defanzivca Samjuela Umtitija.

- Umtiti na treninzima igra isto kao i na utakmicama, nikada se ne štedi. On je doličan igrač, sjajan je i van terena i ima mnogo kvaliteta - pohvalio je Francuza najbolji fudbaler Barse.

Katalonci su ubedljivo prvi na tabeli sa devet bodova više od Atletika, 11 od Valensije i 14 od madridskog Reala.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija