• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.01.2018

13:45

PLZEN POJAČAO NAPAD! Gorostas Hori juriša na Partizan!

Fudbal

PLZEN POJAČAO NAPAD! Gorostas Hori juriša na Partizan!

Podeli vest

Partizanov rival u Ligi Evrope, Viktorija Plzen, doveo je prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku i to napadača dvometraša

Novi fudbaler Plzena od danas je mladi reprezentativac Češke Tomaš Hori (22), dosadašnji igrač Sigme iz Olomuca, koji je visok 198 centimetara.

Hori je potpisao ugovor na četiri i po godine sa Plzenom.

Visina obeštećenja je ostala poslovna tajna, kažu na sajtu češkog kluba, a ističe se da je za fudbalera aktivirana otkupna klauzula iz ugovora, što jasno govori koliko je Plzen želeo da dovede Tomaša Horija.

U jesenjem delu prvenstva, koje je Sigma završila na trećem mestu, Hori je odigrao 12 utakmica i postigao dva gola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija