• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.01.2018

17:58

VENGERA KOŠTAO DUGAČAK JEZIK! Francuzu tri utakmice suspenzije zbog vređanja sudije!

Fudbal

VENGERA KOŠTAO DUGAČAK JEZIK! Francuzu tri utakmice suspenzije zbog vređanja sudije!

Podeli vest

Fudbalski savez Engleske (FA) suspendovao je trenera Arsenala Arsena Vengera na tri utakmice zbog nedoličnog ponašanja prema sudiji

Venger je prihvatio optužbu Saveza da je "njegovo obraćanje i ponašanje prema sudiji bilo uvredljivo", pa je dobio kaznu od tri utakmice i novčano je kažnjen sa 40.000 funti, odnosno nešto više od 45.000 evra.

Trener "tobdžija" bio je ljut na sudiju Majka Dina, koji je u nedelju 31. decembra u završnici utakmice sa Vest Bromvič Albionom dosudio penal za klub sa "Hotornsa", posle igranja rukom Kaluma Čejmbersa. Vest Bromvič je posle toga izjednačio na 1:1 i osvojio bod na svom terenu.

Venger tako neće predvoditi ekipu u predstojećem duelu sa Notingem Forestom u trećem kolu FA kupa, zatim u prvoj polufinalnoj utakmici Liga kupa protiv Čelsija i prvenstvenoj utakmici protiv Bornmuta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija