• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.01.2018

18:24

(VIDEO) BOMBAAAA! Ivan Radovanović pocepao mrežu Udinezea!

Fudbal

(VIDEO) BOMBAAAA! Ivan Radovanović pocepao mrežu Udinezea!

Podeli vest

Nekadašnji srpski reprezentativac Ivan Radovanović postigao je fantastičan gol za njegov Kjevo protiv Udinezea, kojim je odmah istakao kandidaturu za pogodak meseca

Igrao se deveti minut utakmice kada je Radovanović natrčao na loptu na ivici šesnaesterca, prihvatio je i raspalio levicom. Fudbal je pocepao mrežu crno-belih i doneo vođstvo Kjevu.

Radovanoviću, koji igra na poziciji zadnjeg veznog i standardan je u prvoj postavi Kjeva, ovo je prvi gol u sezoni.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija