• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.01.2018

09:51

TRANSFER VRTEŠKA: Sančez broji poslednje dane u Arsenalu!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Sančez broji poslednje dane u Arsenalu!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

ARSENAL: Aleksis Sančez broji poslednje dane na "Emirejtsu"! Kako tvrde engleski mediji, Čileanac će do kraja januara preći u Mančester siti, a visina transfera će biti između 25 i 30 miliona evra.

REAL: Prema pisanju Mundo Deportiva, Madriđani su pokušali da "ukradu" Felipea Kutinja Barseloni. Real je navodno ponudio 200 miliona evra, što je za 40 više od onoga što će platiti Barselona, ali će Brazilac ipak na "Nou Kamp".

MANČESTER JUNAJTED: Žoze Murinjo želi da pojača odbranu i pikirao je Davida Luiza. Junajted je počeo pregovore sa Čelsijem, piše Dejli Ekspres. Brazilac je u poslednje vreme "na ledu" kod Antonija Kontea.

Reuters

BAJERN: Trener Bavaraca Jup Hajnkes istakao je da klub neće prodati Artura Vidala u januarskom prelaznom roku. Čelsi je želeo Čileanca, ali od toga neće biti ništa. Bar do leta.

MANČESTER SITI: Napadač "građana" Liroj Sane produžiće ugovor sa klubom, a kao nagradu za odlične igre dobiće nedeljnu platu od 100.000 evra.

JUVENTUS: "Stara dama" je naciljala desnog beka Mančester junajteda Matea Darmijana. Italijan je u drugom planu kod Murinja i neće biti iznenađenje ukoliko Darmijan ove zime promeni sredinu.

ŠAHTJOR: Napadač tima iz Donjecka Fred na meti je Mančester junajteda i Arsenala. Ukrajinci za Brazilca traže 30 miliona evra, na potezu su Murinjo i Venger.

OLIMPIJAKOS: Šampion Grčke je doveo veliko pojačanje, pošto je iz Evertona na pozajmicu stigao Kevin Miralas. On će narednih šest meseci igrati za Olimpijakos.

JUVENTUS: Italijanski mediji tvrde da Juventus i Mančester junajted pregovaraju oko transfera Paula Dibale (na slici) na "Old Traford". Pomalo iznenađujuće je da se pominje suma od samo 68 miliona evra kao vrednost potencijalnog transfera, što je, čini se, duplo manje nego što Argentinac zaista vredi, ako se uporedi sa mnoštvom drugih transfera u poslednje dve godine. 

SAUTEMPTON: Krilni napadač Arsenala Tio Volkot mogao bi ove zime da napusti klub i da pređe u Sautempton. "Sveci" su rešili da investiraju u tim novac koji su dobili za štopera Virdžila van Dajka, a prva želja im je Volkot, koji je ove sezone skrpio jedva jedno poluvreme za Arsenal u Premijer ligi.

MANČESTER JUNAJTED: Na pomolu je "bomba" sa Ostrva, pošto čelnici Mančester junajteda žele da već ove zime dovedu u svoje redove Gereta Bejla! Real Madrid je spreman da proda krilnog napadača, koji se nije preterano proslavio u dresu "kraljevskog kluba", tako da je pola posla već obavljeno.

ČELSI: Situacija kod Edena Azara se menja iz dana u dan, a najnovije vesti kažu da je sada spreman da potpiše novi ugovor sa Čelsijem. "Plavce" će to zadovoljstvo skupo koštati, jer će učiniti Belgijanca najplaćenijim igračem lige, pošto će zarađivati 340.000 evra nedeljno!

REAL MADRID: Zinedin Zidan će do kraja sezone predvoditi Real, a onda će ga zameniti - Jirgen Klop! Tako tvrde španski mediji, koji su otkrili da je prvi čovek Madriđana Florentino Perez već razgovarao sa nemačkim stručnjakom koji vodi Liverpul i da je njihov dogovor gotova stvar!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija