• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.01.2018

10:21

TRANSFER VRTEŠKA: Bolt na probi u Dortmundu,  Kejn najavio rastanak!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Bolt na probi u Dortmundu, Kejn najavio rastanak!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

NOTINGEM FOREST: "Šumari" su u nedelju eliminisali Arsenal iz FA Kupa, a dan kasnije su dobili novog menadžera. Na klupu Notingema je došao Aitor Karanka, koji je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa klubom.

DORTMUND: Legendarni sprinter Jusein Bolt je otkrio da će u martu otići na probu u Borusiju iz Dortmunda! Jamajkanac je veliki navijač Mančester junajteda i u nekoliko navrata je isticao da bi voleo da se oproba u fudbalu, a šansu će mu pružiti "milioneri.

LESTER: "Lisice" se gorko kaju što su letos dovele Kelečija Ihenača iz Mančester sitija za 28 miliona evra. Nigerijac je potpuni promašaj i Lester je očajan u želji da ga se otarasi. Navodno su zainteresovani Njukasl, Stouk i Vest Hem, ali je pitanj koliko su spremni da plate.

OLIMPIJAKOS: Kevin Miraljas je i zvanično stigao na pozajmicu iz Evertona. Belgijanac će do kraja sezone nositi dres šampiona Grčke.


TOTENHEM: Napadač "pevaca" Hari Kejn indirektno je najavio da bi mogao da napusti klub. 
- Ovaj klub mora da napreduje, da bude bolji i bolji, da počne da osvaja trofeje. To je cilj, i dokle god klub bude to radio, ja ću biti srećan ovde - rekao je Kejn, poslavši poruku čelnicima kluba da bi mogao da ode ukoliko se ne dovedu adekvatna pojačanja koja bi Totenhem učinila konkurentnim u borbi za trofeje.

LESTER: Bivši prvak Engleske doveo je novog napadača. Novi član Lestera je Fuseni Dijabate, dosadašnji igrač francuskog drugoligaša Gazelek Ajačija. On je potpisao ugovor na četiri i po godine, a klub će dobiti obeštećenje od pet miliona evra.

AL GARAFA: Holandski veteran Vesli Snajder potpisao je za katarsku Al Garafu. Ugovor važi na godinu i po dana, a Snajder je stigao kao slobodan igrač posle završetka saradnje sa Galatasarajem.

LACIO: Prvo pojačanje stiglo je u Rim. Lacio je doveo štopera Martina Kaseresa iz Verone. Urugvajac je došao kao slobodan igrač i potpisao na godinu dana, sa opcijom da se saradnja posle toga produži.

ATLETIKO MADRID: Antoan Grizman je dao svoje uslove predstavnicima Mančester junajteda, pod kojima pristaje da se preseli na "Old Traford". Osnovna stvar je nedeljna plata od 450.000 evra, dok je Mančester u prvi mah bio spreman da ide do 320.000. 

JUVENTUS: Šampion Italije uključio se u trku za dovođenje Mesuta Ozila. Vezisti Arsenala ugovor ističe na kraju sezone i nema nameru da ga produži. Nemac je uglavnom povezivan sa Mančester junajtedom prethodnih dana, ali "Korijere delo Sport" tvrdi da se i Juventus javio sa željom da angažuje Ozila. 

Reuters

PSŽ: Krilni napadač Pariz Sen Žermena Lukas Moura odbio je sve druge ponude, jer želi da pređe u Mančester junajted. Žoze Murinjo je označio Brazilca kao najveću želju u prelaznom roku, a čelnici kluba pokušavaju da izdejstvuju pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone.

ARSENAL: Menadžer Arsenala Arsen Venger na kraju sezone će otići iz kluba, tvrdi "Dejli Mejl"! Potpuno razočaranje posle ispadanja iz Kupa od Notingem Foresta (4:2) uslovilo je da Francuz preseče i najavi čelnicima kluba rastanak na leto. Kao prvi kandidat da ga nasledi pominje se Mikel Arteta, bivši igrač Arsenala, koji je sada član stručnog štaba Mančester sitija.

MANČESTER JUNAJTED: Dok se Žoze Murinjo i Antonio Konte "krpe" u medijima, čelnici dva kluba su počeli pregovore oko transfera Davida Luiza! Brazilac je odavno istakao želju da napusti Čelsi, a Mančester se javio sa željom da ga dovede, pošto ga Murinjo jako dobro poznaje.

BARSELONA: Novi igrač Barselone Filipe Kutinjo platio je iz svog džepa deo transfera da bi otišao iz Liverpula, javlja britanski "Tajms"! Kako piše ovaj list, Kutinjo je dao 14 miliona evra sa svog računa Liverpulu kako bi dobio dozvolu da promeni sredinu i ode u Barselonu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija