• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.01.2018

09:23

TRANSFER VRTEŠKA: Azar ide u Real, Keita neće u Liverpul ovog leta!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Azar ide u Real, Keita neće u Liverpul ovog leta!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

NAPOLI: Napoli potpisao je ugovor sa 22-ogodišnjim igračem Zinedinom Mašašom do juna 2022. godine. Mašaš je u Napoli došao kao slobodan igrač. Njegov ugovor sa Tuluzom okončan je prošlog meseca, a propraćen je i svađom sa stručnim štabom. On je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Olimpik Marseju gde je odigrao 38 utakmica i postigao tri gola u prvoj ligi.

LIVERPUL: "Redsi" su spremni da prodaju Danijela Staridža, ali samo onome ko ponudi 33 miliona evra. Teško će Stariž tokom zime napustiti "Enfild". 

VEST HEM: Uprava Vest Hem razmotriće ponude koje u januarskom prelaznom roku budu stigle za Havijera Ernandesa. Menadžer "čekićara" Dejvid Mojes želi da pojača napad, a zbog neefikasnosti Ernandesa postignut je dogovor sa Dijafrom Sakom iz Kristal Palasa. I napadač Krasnodara Fjodor Smolov blizu je dolaska u London. Takođe,  Vest Hem bi mogao da proda napadače Andrea Ajua i Endija Kerola, ali za pravu cenu.

NAPOLI: Nikola Maksimović je želja Beneventa, "fenjeraša" italijanske Serije A, u januarskom prelaznom roku. Srpski reprezentativac, za koga se pisalo da bi mogao da pređe u Milan, uglavnom je na klupi Napolija, što Benevento želi da iskoristi i dovede ga na šestomesečnu pozajmicu.

Reuters

MARSEJ: Uprava Marselja je zainteresovana za Kevina Strotmana, koga takođe prati i Liverpul. Produžio je ugovor sa Romom do juna 2022. godine, a u ugovoru ima otkupnu klauzulu na 45 miliona evra.

SENT ETJEN: Francuski klub počeo je pregovore sa Borusijom iz Dortmunda oko kupovine Nevena Subotića u zimskom prelaznom roku. Čelnici Sent Etjena se nadaju da pregovori sa Borusijom ne bi trebalo da budu komplikovani, s obzirom na to da je igrač ušao u poslednjih šest meseci ugovora. Problem bi mogla da predstavlja plata dugogodišnjeg igrača "milionera".

INTER: Traju pregovori Intera i Barselone. "Neroazuri" su poslali Kataloncima zvaničnu ponudu za Rafinju. Žele ga na besplatnu pozajmicu, s  opcijom, ne i obavezom, da otkupe ugovor na kraju sezone. 

FIORENTINA: "Viola" želi Milanovog levog beka Luku Anotnelija, ali su se pojavile finansijske prepreke. Milan insistira na pozajmici s obaveznim otkupom ugovora za tri miliona evra, a igrač ima platu od dva miliona po sezoni. Te cifre nisu baš u Fiorentininom rangu. 

LIVERPUL: Liverpul je dogovorio transfer Nabi Keite na leto, pokušao da izboksuje dolazak već ove zime, ali iz Lajpciga su im jasno poručili da od toga neće biti ništa.
- Nema ništa novo oko te situacije, tako da te spekulacije nisu tačne - rekao je trener Lajpciga Ralf Hasenhutl.
Ukoliko se Lajpcig plasira u Ligu šampiona sledeće sezone pripašće mu obeštećenje za Keitu od 75 milioan evra, ako izbore Ligu Evrope obeštećenje će iznositi 70 miliona, a ukoliko ostanu bez evrope pet miliona manje. 

VALENSIJA: Valensija je potvrdila transfer Fransisa Kokelana! Francuski fudbaler stigao je u redove "slepih miševa" iz Arsenala za 12 miliona funti. Kokelan se Špancima ugovorom obavezao do leta 2022. godine.

REAL MADRID: Puca bomba iz Londona! Španski mediji preneli su kao ekskluzivnu vest da se Eden Azar (na slici) dogovorio sa čelnicima Reala oko svojih uslova, pa da u junu pređe u redove "kraljevskog kluba"! Sada ostaje Madriđanima da se dogovore sa Čelsijem oko obeštećenja, ali s obzirom na to da je Azar nekoliko puta odbio da potpiše novi ugovor sa "plavcima", ovakav razvoj događaja je očekivan.

Reuters

MANČESTER JUNAJTED: Veliki rat oko Aleksisa Sančeza! Kako tvrde engleski mediji, Mančester junajted se javio Arsenalu sa pitanjem koliko košta Čileanac, pošto bi da ga kupi u ovom prelaznom roku. Mančester siti je dogovorio sve uslove sa Sančezom pre nekoliko dana, ali sada se iznenada u igru ubacio i Junajted!

ARSENAL: Trofejni italijanski trener Karlo Anćeloti mogao bi na kraju sezone da zameni Arsena Vengera na klupi Arsenala, prenosi Korijere delo sport. Prema navodima ovoga lista, Anćeloti je načelno postigao dogovor sa londonskim klubom o visini plate od 10 miliona evra po sezoni bez bonusa.

Anćeloti je bez angažmana od kraja septembra kada je otpušten iz minhenskog Bajerna posle niza loših rezultata i ubedljivog poraza od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

BARSELONA: Dovela je Barselona drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku! Posle Filipea Kutinja, novi igrač španskog velikana je štoper Jeri Mina, Kolumbijac koji dolazi iz brazilskog Palmeirasa. Barsa je za Minu platila 12 miliona evra, a u ugovor mu je stavljena otkupna klauzula od 100 miliona.

PSŽ: Pariski "sveci" žele da dovedu beka Juventusa Aleksa Sandra. Ipak, zbog finansijskog fer-pleja, Francuzi mogu da dovedu igrača tek na leto. Aleks Sandro je bio prošlog leta velika želja Čelsija, koji tokom gotovo celog prelaznog roka pokušavao da ga dovede, ali na kraju je igrač ostao u Juventusu.

LIVERPUL: Čelnici Liverpula spremni su da ponude novi ugovor Robertu Firminu, kojim bi ga "zaključali" u svom klubu do kraja karijere. Firmino ima ugovor na još dve godine, ali na "Enfild roudu" žele da spreče da im se dogodi nova "sapunica", kao sa Filipeom Kutinjom, koji je posle šest meseci agonije na kraju prešao u Barselonu.

MANČESTER JUNAJTED: Nisu "crveni đavoli" odustali od dovođenja veziste Anderlehta Leandera Dendonkera, ali to će ih zadovoljstvo koštati 30 miliona evra, saopštio je generalni direktor belgijskog kluba Herman van Holsbek. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija