• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.01.2018

10:35

TRANSFER VRTEŠKA: Real spremio bombu, ali za sledeću godinu!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Real spremio bombu, ali za sledeću godinu!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

REAL MADRID: Spremna je bomba u Madridu! Kako tvrdi čuvena Marka, Real će 2019. godine dovesti - Nejmara! Brazilski as, bivši igrač Barselone, koštaće Madriđane čak 400 miliona evra i biće to daleko najskuplji transfer svih vremena! Deo novca biće obezbeđen prodajom Kristijana Ronalda.

FEJENORD: Najavljeni transfer je pred završetkom - Robin van Persi se vraća kući! Bivši holandski reprezentativac će u subotu obaviti lekarske preglede u Roterdamu i onda će, ako sve bude u redu, potpisati za Fejenord, za koji je igrao kada je imao 16 godina i iz kojeg je otišao u Arsenal.

ATLANTA: Pukao je rekord i u američkoj MLS ligi! Atlanta junajted dovela je mladog argentinskog napadača Ezekijela Barka iz Independijentea za 12 miliona evra! Na njegovom dovođenju je insistirao trener Atlante Herardo Martino. Dosadašnji rekord MLS lige je bio transfer Migela Almirona iz Lanusa u Atlantu za 7.500.000 evra.

BARSELONA: Arda Turan odlazi iz Barselone i vraća se u domovinu! Turski fudbaler postaće novi igrač Bašakšehira, kluba koji je veliki kandidat da osvoji titulu prvaka države, a sada sa Turanom šanse mu dodatno rastu. Arda je dogovorio svoje uslove sa novim klubom, ostaje još da Barselona da zeleno svetlo.

ČELSI: Eden Azar je umirio navijače Čelsija, nakon što su mediji u četvrtak objavili da prelazi u Real Madrid. Azara je rekao ne samo da će on potpisati novi ugovor sa klubom, već da će to učiniti i golman Tibo Kurtoa.
- Mislim da će Tibo potpisati prvi, a onda i ja - kazao je Belgijanac.

BARSELONA: Novi štoper Barselone, Kolumbijac Džeri Mina, stigao je na Nou Kamp. Lider Primere je za Minu izdvojio 11,8 miliona evra koji je potpisao ugovor do juna 2023. godine.

REAL MADRID: Selektor Nemačke Joakim Lev najozbiljniji je kandidat da zameni Zinedina Zidana na klupi Real Madrida, ukoliko aktuelni šampion Evrope ne eliminiše Pariz Sen Žermen u osmini finala Lige šampiona, prenosi La Stampa. Prema navodima ovog lista, predsednik Reala Florentino Perez razgovorao je sa Levom još pre dve godine, ali se ipak odlučio da imenuje Zidana na mesto trenera. 

Zidan je izjavio da mu ugovor sa Realom ističe 2020. godine, ali da to nije nikakva garancija o njegovoj budućnosti.

INTER: Mauro Ikardi je postavio jedan uslov Interu - moraju da se plasiraju u Ligu šampiona ili odlazi iz Milana.  Ikardi je na 176 mečeva u Seriji A postigao 99 golova, nikada nije igrao Ligu šampoiona.  Situaciju pažljivo prati Real, i spreman je na leto da plati otkupnu klauzulu od 110 miliona evra kako bi dobio napadača.

INTER: Italijanski klub dogovorio sa sa Benfikom dolazak argentinskog štopera Lisandra Lopeza na pozajmicu do kraja sezone s opcijom da ga otkupi. Cena otkupa ugovora je od osam do 11 miliona evra, u zavisnosti od Lopezovog učinka. 

ARSENAL: Julijan Draksler je velika želja Arsena Vengera, a mogao bi da dođe kao zamena za Aleksisa Sančeza s obzirom da PSŽ želi da ga proda.

LIVERPUL: Liverpul želi da  Rijad Mareza zameni Filipea Kutinja,koji je otišao u Barselonu, ali engleski mediji prenose da Marez ne želi u Liverpul i da čeka rasplet situacije sa Aleksisom Sančezom kako bi zamenio Čileanca u Arsenalu.

BARSELONA: Katalonci će prodati Haviera Maskerana u kineski Hebei za 10 miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija