• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun

12.01.2018

18:02

ŠVAJNI, EVO TI dadilja, zemlja, teniski teren, pivo, čokolada, samo potpiši za nas!

Fudbal

ŠVAJNI, EVO TI dadilja, zemlja, teniski teren, pivo, čokolada, samo potpiši za nas!

Podeli vest

Srpski zet Bastijan Švajnštajger dobio je ponudu koja se ne odbija od nemačkog šestoligaša Bune Halea iz Nojštata

Švajnštajger je već nekoliko meseci bez kluba, otkako se rastao sa Čikago Fajersima, a nemački šestoligaš je "osetio" šansu i poslao ponudu nekadašnjem reprezentativcu, kojom ga mami u svoje redove.

Bune Hale je poslao otvoreno pismo Švajnštajgeru u kojem mu nudi parče zemlje u okolini kluba, dadilju da mu čuva bebu koja je na putu, potom teniski teren, da bi mogla na njemu da se zabavlja Ana Ivanović.

U ponudu su uključene i velike količine piva i čokolade, dok god Švajni nosi dres Bune Halea, a kada reši da okači kopačke o klin, stadion na kojem ekipa igra utakmice dobiće ime - "Bastijan Švajnštajger".

Pa, ko ne bi prihvatio takvu ponudu!?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija