• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.01.2018

10:07

TRANSFER VRTEŠKA: Preokret! Junajted ukrao Sančeza!? Liverpul troši pare od Kutinja

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Preokret! Junajted ukrao Sančeza!? Liverpul troši pare od Kutinja

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

MANČESTER JUNAJTED: Španci pišu da je menadžer Aleksisa Sančeza završio posao sa Junajtedom i da je samo pitanje dana kada će Čileanac obući dres "crvenih đavola". Da li je Murinjo barem van terena uspeo da nadigra Gvardiolu?

LIVERPUL: Američki Bličer riport piše da je Liverpul na korak od kupovine Kristijana Pulišića i to za 100 miliona funti (112 miliona evra). Reprezentativac Amerike bi trebalo da bude zamena za Filipa Kutinja.

ATLETIKO MADRID: Dijego Simeone je našao zamenu za Antoana Grizmana, koji će na leto najverovatnije napustiti klub. Izbog je pao na napadača Torina Andreu Belotija.

BAŠAKHEŠIR: Arda Turan je i zvanično postao novi igrač ovog kluba. Vezista u Bašakhešir dolazi iz Barselone i to na dvoipogodišnju pozajmicu, koliko još ima ugovor sa Kataloncima.

ČELSI: Aktuelni šampion Engleske mogao bi na kraju sezone da ostane bez Ngoloa Kantea. Za zadnjeg veznog "plavaca" se ozbiljno interesuje PSŽ, piše L'Ekip. "Sveci" žele kantea kao zamanu za Tijaga Motu, kojem na kraju sezone ističe ugovor.

BORUSIJA DORTMUND: "Milioneri" su, prema pisanu švajcarskog Blika dogovorili transfer štopera Bazela Manuela Arkanđija, kojeg će platiti 25 miliona evra.

SPAL: Italijanski mediji pišu da Everton Luiz želi samo u SPAL, te da nije došao na početak priprema Partizana jer želi da završi transfer u redove italijanske ekipe. Everton ima ugovor sa Partizanom do leta, crno-beli bi sada na njemu mogli da zarade. Ako ostane do leta, bez želje da produži ugovor, Partizan ne bi ništa zaradio.

NAPOLI: Napoli definitivnio ne računa na Nikolu Maksimovića, koji bi karijeru mogao da nastavi u Bundesligi. Napolitanci žele Srbina na pošalju na pozajmicu. Tri ponude su navodno stigle na adresu kluba sa "San Paola", na šest meseci su Srbina želelili Sasuolo, Bolonja i Viljareal. Ali, Maksimović je odbio ponude ekipa iz Serije A i Primere, jer namerava karijeru da nastavi u Bundesligi, mada italijanski mediji ne prenose o kom klubu se konkretno radi. 

JUVENTIS: Juventus želi fudbalera Reala Danija Sebaljosa. On je prošlog leta stigao na "Bernabeu" iz Betisa, ali nije u prvom planu. "Stara dama" je i ranije bila zainteresovana za Sebaljosa, a sada joj se možda i ukaže šansa da dovede vezistu. 

LESTER: Lester je doveo pojačanje iz Francuske. Novi član bivšeg šampiona Engleske postao je Fuseni Dijabate, koji u klub stiže iz Ajačija i potpisao je ugovor na četiri i po godine.

NAPOLI: Italijani su kako su preneli tamošnji mediji dogovorili transfer Đerara Deulofuea iz Barselone, a onda se našli u problemu. Deulofeu je od Napolija tražio 2,5 miliona evra na ime godišnje plate, što klub ne može da ponudi.Napoli ne odustaje lako od njega, pa pokušava da pronađe način kako da umanji potraživanja fudbalera.

MANČESTER SITI: "Građani" su poslali ponudu od 45 miliona funti Šahtjoru za vezistu Freda. Pep Gvardiola ga vidi kao dugoročnog naslednika Fernandinja.

ARSENAL: "Tobdžije" su se pridružile Interu i Selti u lovu na Barseloninog veznjaka Rafinju, piše Sport. Barsa za njega traži 30 miliona evra.

NJUKASL: Njukasl je srpskog napadača Aleksandra Mitrovića ponudio Nantu. Mitrovićevi zastupnici stupili su u kontakt sa upravom "kanarinaca" i počeli razgovore o mogućoj pozajmici do kraja sezone. Međutim, problem je Mitrovićeva plata, koja iznosi 400.000 evra na mesečnom nivou, odnosno 100.000 evra sedmično, što je upravi Nanta neprihvatljivo. 

MANČESTER JUNAJTED: Žoze Murinjo želi golmana Dejvida de Heau da veže novim ugovorom i nudi mu džak para. Kako prenose engleski mediji De Hea bi dobio petogodišnji ugovor i nedeljno bi zarađivao 330.000 evra, dosadašnja plata mu je 240.000!

De Hea ulazi u poslednjih 18 meseci ugovora, s tim da Junajted ima opciju da automatski produži saradnju na još godinu dana, što ostavlja dovoljno vremena da se zaključi veliki posao. Zvanično bi razgovori trebalo da se završe najkasnije uoči početka Mundijala u Rusiji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija