• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.01.2018

19:00

(VIDEO) LIVERPUL ZA 9 MINUTA NOKAUTIRAO SITI! "Redsi" na Enfildu naneli "građanima" prvi poraz u sezoni!

Fudbal

(VIDEO) LIVERPUL ZA 9 MINUTA NOKAUTIRAO SITI! "Redsi" na Enfildu naneli "građanima" prvi poraz u sezoni!

Podeli vest

Liverpul je u derbiju 23. kola Premijer Lige savladao na Enfildu Mančester Siti rezultatom 4:3 i naneo prvi poraz aktuelnog lideru u  sezoni

Izabranici Pepa Gvardiole doživeli su prvi poraz ove sezone u domaćem šampionatu, pošto su prethodno na 22 odigrana meča imali skor od 20 pobeda i dva remija.

Posle prvih 45 minuta igre bilo je  1:1. Liverpul je posle devet minuta šokirao goste pošto je Okslajd-Čembrlen sjajnim udarcem savladao Edersona.  Ali, vratio se Siti u igru do kraja poluvremena, u 40. je meč na početak vratio Sane nakon loše odbrane domaćina. 

Prava goleada usledila je u drugom delu, a Liverpul je za devet minuta i tri gola oborio Siti na kolena. 

Čembrlen je poslao odličan pas ka Firminu koji je dobio duel sa Stounsom i potom lepim udarcem savladao golmana Sitija. Samo dva minuta kasnije, nakon nove greške u odbrani "građana", Salah je ukrao loptu, poslao je ka Maneu koji je preciznim šutem postigao gol za 3:1. Ređale su se greške u ekipi Pepa Gvardiole. U 68. minutu Ederson je loše ispucao loptu, koja je došla do Salaha a ovaj lobovao golmana za delirijum na tribinama. 

Liverpul, kao Liverpul, u finišu su navijači grickali nokte. Bernardo Silva je u 84. minutu smanjio na 4:2, a potom je Gundogan u nadoknadi vremena pogodiio za  4:3 ali do kraja nije bilo promene rezultata. 

Ekipa Pepa Gvardiole i dalje se nalazi ubedljivo na prvom mestu Premijer lige sa 15 bodova više od Junajteda, Liverpula i Čelsija.


PREMIJER LIGA

23. kolo

Nedelja
Bornmut - Arsenal 2:1 (0:0)
(Vilson 70, Ajb, 74  Beljerin 52)

Liverpul - Man. siti 4:3 (1:1)
(Okslejd Čemberlejn 9, Firmino 59, Mane 61, Salah 68 - Sane 40, B. Silva 84, Gundogan 91)

Subota
Čelsi - Lester 0:0

Kristal Palas - Burnli 1:0 (1:0)(Sako 21)

Hadersfld - Vest Hem 1:4 (1:1)(Loli 40 - Nobl 25, Arnautović 46, Lancini 56, 61)

Njukasl - Svonsi 1:1 (0:0)(Hoselu 68 - Aju 60)

Votford - Sautempton 2:2 (0:2)(Grej 58, Dukur 90 - Vord-Praus 20, 44)

VBA - Brajton 2:0 (1:0)(Evans 4, Doson 55)

Totenhem - Everton 4:0 (1:0)(Son 26, Kejn 47, 59, Eriksen 81)

Ponedeljak

Man. junajted - Stouk 21.00

Printsceen




Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17