• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. S. - M. G.

15.01.2018

07:00

"VEČITI" U PROBLEMU! Zvezdi i Partizanu prelazni rok ne teče po planu!

Fudbal

"VEČITI" U PROBLEMU! Zvezdi i Partizanu prelazni rok ne teče po planu!

Podeli vest

Najavljivali su bombastične transfere, višemilionske prihode, pa onda i bogate kupovine, a za sada je na Topčiderskom brdu mrtvo more

Crvena zvezda i Partizan do danas su dobili konkretne ponude samo za dvojicu igrača, Gelora Kangu i Evertona Luiza, dok se za Ričmonda Boaćija, Leandrea Tavambu i Marka Jankovića još nisu javili kupci s preciznim ponudama.

Budući da i Kangi i Evertonu ugovori ističu na leto, crveno-beli i crno-beli će moći na njima da zarade oko 1,5 miliona evra ukupno.

Tavamba ide, ne ide

Zvezdi su Sparta iz Praga i turski Genčlerbirligi za Gabonca ponudili 800.000 evra, a crveno-beli sad pokušavaju da izvuku barem milion. Partizan je od italijanskog SPAL-a dobio na papiru ponudu 600.000 evra za Evertona, ali su je čelnici prvaka Srbije odbili jer traže nešto više novca.

- Brazilac je od Partizana odbio platu od 500.000 evra godišnje, pošto mu Italijani nude 800.000 po sezoni. Do kraja nedelje verovatno će se crno-beli dogovoriti sa SPAL-om. Osim za njega, Partizan nema više zvaničnih ponuda - objasnio je naš izvor.

Boaći na čekanju

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći bio je prvi u redu za prodaju, verovalo se da će Zvezda na njemu zaraditi i do deset miliona evra, ali ni za njega i dalje nema ponude. Najveće interesovanje pokazao je francuski Ren, a grčki mediji javili su da bi PAOK za igrača iz Gane platio 4.500.000 evra.
- Sigurno ga nećemo prodavati po svaku cenu. On vredi mnogo više od toga - rečeno je iz kluba.


Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev u dva dana dao je različite izjave u vezi s Leandreom Tavambom. Prvo da Kamerunac mora biti prodat ove zime, a potom da napadač sigurno ostaje u Humskoj. Istina je da crno-beli nisu dobili nijednu ponudu za Tavambu.

- Nije tajna da bi ga Partizan rado pustio za 2,5 miliona evra. Kad je reč o dolascima, kao zamene za Evertona u klubu vide Radosava Petrovića i Sašu Zdjelara, ali njihov dolazak još nije blizu. Verovatno se tu ništa neće znati do kraja januara. Ove sedmice mogao bi da bude završen transfer Đorđa Ivanovića iz Spartaka - zaključio je naš izvor.

Turci bi Le Taleka

Ništa bolje nije ni u Zvezdi, gde osim cenkanja za Kangu, nema zvaničnih ponuda ni za jednog igrača. Postoje interesovanja za Mičela Donalda i Damjana le Taleka, ali ništa od toga nije blizu realizacije. Generalni direktor kluba sa "Marakane" Zvezdan Terzić poručio je da su budući dolasci vezani za odlaske.

- Doveli smo Bena jer ga je trener Milojević želeo i Hajdina pošto nam je potreban levi bek. Ekipu imamo, nigde nam se ne žuri. Dolasci su mogući samo u slučaju odlazaka i zasad ništa nije blizu - rekao je Terzić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miša

pre 6 godina

Slika govori više od reči, a bitno je da navijači Zvezde i Partizana sebe smatraju velikim Srbima!?

Momčilo Stojanović

pre 6 godina

Puštajte Evertona,jer će te ostati bez obeštećenja.On može već sad da potpiše za klub koji hoće i da u junu ode džabe.Ovo je korektna ponuda i ne filozofirajte,jer je vaša filozofija već mnogo koštala Partizan.Gde su već završeni transferi?Mrkela to gospodski radi i dovede koga god poželi,a naš bombaš taktizira i podiže cenu,realno slabim igračima(Suma).Kod prodaje mi smo još uvek u situaciji ,daj šta daš,jer ćeš i bez toga ostati.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija