• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.01.2018

09:44

TRANSFER VRTEŠKA: Siti odustao od Sančeza, Marez će na leto koštati 100 miliona

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Siti odustao od Sančeza, Marez će na leto koštati 100 miliona

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

MANČESTER SITI: Mančester Siti definitivno je odustao od kupovine Aleksisa Sančeza, prenosi Skaj sport. Siti je od Čileanca odustao pošto bi ih ceo posao izašao previše skupo. Po svemu sudeći će Sančez definitivno završiti i  Mančester junajtedu. 

LESTER: Rijan Marez bio je glavna meta Liverpula u januarskom prelaznon roku, interesovanje je pokazao i Arsenal, ali on neće mrdnuti iz Lestera do leta. Tako su bar poručili čelnici kluba, a ko ga bude želeo na leto licitacija će krenuti od 100 miliona funti. Ko voli, neka spremi pare. 

INTER: Inter je doveo štopera  Lisandra Lopeza, doskorašnjeg fudbalera Benfike. Lopez je prvo stigao na  pozajmicu iz Benfike za 500.000 evra uz opciju o otkupu ugovora na kraju sezone za devet miliona evra. Zbog problema sa finansijskim fer-plejom, za Inter je u obzir dolazila samo pozajmica i uspeli su da je realizuju.

MANČESTER JUNAJTED: Nastavlja se potera za Aleksom Sandrom, levim bekom Juventusa. Mančester junajted uključio se u trku sa Čelsijem i ponude idu do oko 60 miliona evra.

BORUSIJA DORTMUND: Švajcarski fudbalski reprezentativac Manuel Akanji napustio je Bazel i prešao u Borusiju iz Dotmunda, potvrdio je danas nemački klub. Defanzivac koji će u julu napuniti 23 godine može da pokriva pozicije štopera i desnog beka i potpisao je ugovor do 2022. godine. Akanji je počeo karijeru u VInterturu, a u Bazelu je proveo prethodne dve i po sezone i osvojio dve titule i jedan kup.

MANČESTER JUNAJTED: "Crveni đavoli" spremaju ponudu golmanu Davidu De Hei po kojoj bi Španac do kraja karijere ostao na "Old Trafordu".
- Ne pregovaram sa igračima, ne dogovaram cifre i dužinu ugovora, ali jedna stvar je jasna - David je neko koga treba čuvati - rekao je Murinjo.

LIVERPUL: Jirgen Klop je odustao od dovođenja Tomasa Lemara, nakon što je Monako odredio cenu od 110 miliona evra za svog vezistu. Liverpul je mladog Francuza želeo da dovede kao zamenu za Filipa Kutinja, ali to se ipak neće destiti.

MILAN: Čelnici Milana objavili su klupsko saopštenje u kojem su istakli da napadač Suso (na slici) nije na prodaju ni po koju cenu. Kako kažu "rosoneri", Suso neće dobiti dozvolu da ode čak ni da u klub stigne ponuda vredna 80 miliona evra. Španac je u septembru potpisao novi ugovor sa Milanom.

AP PHOTO

ROMA: Sportski direktor "vučice" Monći nanišanio je desnog beka Hofenhajma Pavela Kaderabeka kao novu metu za zimski prelazni rok. Kako tvrde italijanski mediji, Roma je odustala od borbe za Matea Darmijana i Huanfrana, a nova želja je Čeh Kaderabek, koji je 2015. godine došao u Hofenhajm iz Sparte. 

ČIKAGO FAJER: Srpski zet Bastijan Švajnštajger vratiće se, po svemu sudeći, u "srpski" Čikago! Nemcu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa američkim klubom, ali čelnici Čikaga tvrde da su u toku pregovori oko nastavka saradnje i da sve ide u dobrom pravcu.

ROMA: Vezni fudbaler Rome Rađa Naingolan blizu je prelaska u redove kineskog šampiona Gvangdžou Evergrandea u transferu vrednom 50 miliona evra, piše Gazeta delo Sport. Naingolan bi prvobitno došao na pozajmicu u tim koji sa klupe vodi Italijan Fabio Kanavaro, sa obavezom da Kinezi 30. juna isplate 50 miliona evra. Belgijanac će u Kini zarađivati 12 miliona evra godišnje i biće među najplaćenijim fudbalerima sveta.

MANČESTER JUNAJTED: Čileanac Aleksis Sančez će biti novi fudbaler Mančester junajted! Kako piše više medija sa raznih strana Evrope, Sančez se sve dogovorio sa "crvenim đavolima" i trebalo bi u narednih nekoliko dana da se preseli na "Old Traford". Obeštećenje koje će dobiti Arsenal je 40 miliona evra.

FIORENTINA: Napadač "viole" Kuma Babakar na listi je želja Kristal Palas. Engleski klub je spremio ponudu tešku 20 miliona evra za golgetera Fiorentine. Pored njega, Palas namerava da pošalje ponude i za golmana Hetafea Visentea Guaita, štopera Lila Ibrahima Amadua, te napadače Evertona Umara Nijasea i Vest hema Dijafre Sakoa. Pa, koga uspe da dovede...

REAL MADRID: Čuveni španski list As tvrdi da je Kristijano Ronaldo rekao saigračima u Realu da želi na leto da se vrati u Mančester junajted! Nije tajna da Portugalac želi da ode iz Reala, a namera mu je da se vrati na "Old Traford" i tamo, gde je poleteo ka vrhu svetskog fudbala, završi karijeru!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17