• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fff.fr

15.01.2018

12:54

(VIDEO) SUDIJA PRIZNAO GREŠKU, ali je i pored toga SUSPENDOVAN do daljeg!

Fudbal

(VIDEO) SUDIJA PRIZNAO GREŠKU, ali je i pored toga SUSPENDOVAN do daljeg!

Podeli vest

Francuski sudija Toni Šapron suspendovan je do daljeg, iako je danas, posle odgledanog snimka incidenta na meču Nant - PSŽ, priznao da je pogrešio

Sudija Šapron postao je zvezda dana posle tv snimka koji je obišao planetu, a na kojem je on u prvom planu.

Arbitar se na meču Nant - PSŽ u punom trku sudario sa fudbalerom domaćeg tima Dijegom Karlosom i pao. Potpuno ubeđen da ga je igrač namerno sapleo sa leđa, Šapron je najpre šutnuo Karlosa, a onda mu pokazao - crveni karton!

I dok se cela planeta danas smeje ovom postupku delioca pravde, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Francuske ga je pozvala na odgovornost.

Šapron je danas, u društvu članova komisije, odgledao snimak sporne situacije i priznao da je pogrešio. Ipak, to ga nije oslobodilo odgovornosti, već je pokrenut postupak protiv njega i odlučeno je da do daljeg neće suditi utakmice.

(VIDEO) ŠTA URADI ČOVEČE!? Sudija udario igrača, pa mu dao crveni!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija