• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2018

10:52

TRANSFER VRTEŠKA: Arsenal se dogovorio sa Obamejangom, Grujić ide na pozamicu!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Arsenal se dogovorio sa Obamejangom, Grujić ide na pozamicu!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

ARSENAL: Poslednje vesti sa Ostrva glase da je Arsenal dogovorio lične uslove sa Pjer-Emerikom Obamejanom. Sada ostaje teži deo posla - ubediti Borusiju. Prva ponuda glasi: 40 miliona evra plus Olivije Žiru. 

LIVEPRUL: Još jedan klub zainteresovan je za Marka Grujića. Posle Brajtona, Hadersfilda, Aston Vile i Fenerbakčea, u trku se uključio i Midlzbro.

EVERTON: Teo Volkot je na lekarskim pregleda u Evertonu, koji će Arsenalu za krilnog napadača platiti 22,5 miliona evra. "Tobdžije" će izgleda biti očerupane u zimskom prelaznom roku, jer se osim Volkota očekuje i odlazak Aleksisa Sančeza.

VOJVODINA: Nigerijski fudbaler Eze Vinsent napustio je Metalac iz Gornjeg Milanovca i pojačao Vojvodinu, saopšteno je na sajtu Novosađana. Kako se navodi, napadač koji je minule polusezone na 13 utakmica u Prvoj ligi Srbije postigao osam golova, potpisao je petogodišnji ugovor.

REAL MADRID: "Kraljevski klub" spreman je da na leto dovede Maura Ikardija iz Intera za 110 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula. Madriđani će na leto krenuti u rekonstrukciju tima, a Ikardi bi trebalo da bude udarna igla umesto Karima Benzeme.

NAPOLI: Fudbaler Bolonje Simone Verdi odlučio je da ostane u ovom klubu do kraja sezone bez obzira na ponudu lidera Serije A Napolija, prenosi italijanski Skaj sport. Strelac šest golova ove sezone smatra da će mu boravak u Bolonji omogućiti da napreduje do leta i realizuje transfer u neki veći klub.

SAMPDORIJA: Srpski internacionalac Filip Đuričić definitivno ne dolazi u Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku, već ide na pozajmicu u Benevento. Klub koji se bori za opstanak u Seriji A doveo je Đuričića na šestomesečnu pozajmicu. Filipu na kraju sezone ističe ugovor, pa će biti slobodan na leto da izabere novu sredinu.

BORUSIJA DORTMUND: Nemački "milioneri" imaju novi zahtev od Arsenala oko transfera Pjera-Emerika Obamejanga. Dortmund želi novac, 40 miliona evra, ali i francuskog napadača Olivijea Žirua, koji je voljan da promeni klub, jer ne igra onoliko koliko bi želeo.

NAPOLI: Srpski štoper Nikola Maksimović ima ponudu Spartaka iz Moskve da se preseli u Rusiju. Prema informacijama iz Italije, ruski prvak je ponudio Napoliju dva miliona evra za pozajmicu Maksimovića, sa pravom otkupa na kraju sezone. Ta cena je 14 miliona evra. Ostaje da se izjasni srpski štoper.

JUVENTUS: Fudbaler Liverpula Emre Džan demantovao je da je dogovorio prelazak u Juventus od leta, kada mu istekne ugovor, i poručio da postoji mogućnost da ostane u klubu sa Enfilda. Brojni britanski i italijanski mediji preneli su da Džan ima načelan dogovor sa Juventusom da u julu pređe u Torino kao slobodan igrač.

MANČESTER JUNAJTED: Aleksis Sančez će postati za neki dan novi fudbaler Mančester junajteda, ali ako se sa tim složi - Henrik Mhitarjan! Naime, Arsenal je prihvatio ponudu "crvenih đavola": 28 miliona evra + Mhitarjan za Sančeza, ali Jermen sada zateže posao, jer mu se baš i ne ide među "tobdžije".

NAPOLI: Nova meta Napolitanaca je napadač Pariz Sen Žermena Lukas Moura! Brazilac je bio velika želja Mančester junajteda, ali sada su veće šanse da karijeru nastavi u Italiji. 

LIVERPUL: Engleski velikan namerava da u letnjem prelaznom roku pokuša da dovede - Jana Oblaka! Golman Atletika iz Madrida je već viđen na izlaznim vratima iz Atletika u junu, jer postoji ogromno interesovanje za njega, a sada se u tu trku uključuju i "crveni", javlja španski As. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija