• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2018

09:55

TRANSFER VRTEŠKA: Juve u Londonu traži "desetku",  Subotić ide u Francusku!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Juve u Londonu traži "desetku", Subotić ide u Francusku!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

JUVENTUS: Italijanski Korijere delo Sport piše da Juventus ima dva kandidata za desetku za sledeću sezonu, a to su Kristijan Eriksen iz Totenhema i Mesut Ozil iz Arsenala. Do ovog drugog bi "stara dama" lakše mogla jer mu ugovor ističe na kraju sezone, dok za Danca mora da se plati verovatno veliko obeštećenje.  

BENEVENTO: Kristijan Kanavaro (18), sin legendarnog štopera "azura" Fabija, prešao je iz Sasuola u Benevento. On je do sada igrao za omladince Sasuola kao štoper ili zadnji vezni.

SENT ETJEN: Bild javlja da su Dortmund i Sent Etjen u ozbiljnim pregovorima oko transfera Nevena Subotića u Francusku i da se realizacija očekuje u narednih 24 sata.

Reuters

JUVENTUS: "Čerupanje" Arsenala moglo bi da se nastavi i na leto. Juventus planira da u letnjem prelaznom roku dovede desnog beka "tobdžija" Ektora Beljerina.

VEST HEM: Fudbaler Intera Žoao Mario je na korak od prelaska u Vest Hem. "Čekićari" će Portugalca dovesti na pozajmicu do kraja sezone, sa pravom otkupa po isteku pozajmice.

ARSENAL: Agent Pjera-Emerika Obamejanga otputovao je u London kako bi kompletirao transfer iz Borusije Dortmund, prenosi Dejli Miror. Spekulisalo se da će u transfer biti uključen i Olivije Žiru.

MANČESTER JUNAJTED: Potpis je "pao" i na drugoj strani Mančestera! Novi fudbaler Junajteda od danas je Aleksis Sančez, koji je overio četvorogodišnji ugovor sa "crvenim đavolima", tokom kojih će zarađivati 16 miliona evra godišnje!

MANČESTER SITI: Argentinski štoper Nikolas Otamendi potpisao je danas novi ugovor sa Mančester sitijem. Jedan od najboljih igrača "građana" ove sezone produžio je vernost klubu do juna 2022. godine.

BARSELONA: Argentinski fudbaler Havijer Maskerano odigraće narednog četvrtka protiv Espanjola u Kupu kralja poslednju utakmicu u dresu Barselone, prenosi Mundo Deportivo. Maskerano će tako posle sedam i po godina i osvojenih 17 trofeja, među kojima su četri španska prvenstva i dve Lige šampiona, napustiti Barselonu i preći u kineski Habei u transferu vrednom 10 miliona evra.

Reuters

BILBAO: Fudbaler Atletik Bilbaa Injaki Vilijams produžio je ugovor do 2025. godine, potvrdio je danas baskijski klub. Prema novom sedmogodišnjem ugovoru, izlazna klauzula igrača koji je poreklom iz Liberije, ali je rođen u Bilbaou, podignuta je sa trenutnih 50 na 80 miliona evra sa mogućnošću da dostigne 108 miliona. 

REAL MADRID: Obećanja da će "sutra, sutra" pričati o novom ugovoru su razlog zašto Kristijano Ronaldo želi da ode iz Reala, tvrdi list Mundo Deportivo. Izvor blizak portugalskom igraču ispričao je listu da problem koji muči Ronalda nisu pare, već status koji ima u "kraljevskom klubu", a koji, po njemu, nije onakav kakav zaslužuje.

ATLETIKO MADRID: Napadač "jorgandžija" Kevin Gameiro mogao bi do kraja meseca da napusti klub i pređe u Sautempton. Engleski "sveci" očajnički traže pojačanje u napadu, a oko su bacili na Francuza, koji nema zadovoljavajuću minutažu u Atletiku. 

EVERTON: Tio Volkot je novi fudbaler Evertona! Engleski fudbaler je prošao lekarske preglede u utorak uveče u Liverpuli i trebalo bi već danas da zaduži opremu "karamelica". Volkot je od 2006. godine bio igrač Arsenala. 

BARSELONA: Daje sve od sebe Leo Mesi da ubedi svog prijatelja Rafinju da ne ide iz Barselone! Brazilac je pred transferom u Inter, nezadovoljan minutažom na "Nou Kampu", ali bi Argentinac voleo da Rafinja ostane u klubu.

ŠALKE: Čelnici kluba iz Gelzenkirhena demantovali su da postoji bilo kakav dogovor sa Bajernom oko transfera Leona Gorecke. Mediji su preneli da će Gorecka oboriti nemački rekord kada je u pitanju visina obeštećenja, ali iz Šalkea poručuju da nikakvog dogovora nema.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59