• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.01.2018

11:09

ŠVAJNŠTAJGER POTPISAO! Srpski zet ostaje kod Paunovića!

Fudbal

ŠVAJNŠTAJGER POTPISAO! Srpski zet ostaje kod Paunovića!

Podeli vest

Bastijan Švajnštajger ostaje u Čikago Fajeru, pošto je potpisao novi ugovor sa MLS ligašem, objavio je klub koji sa klupe vodi srpski trener Veljko Paunović.

Legendarnom Nemcu su završetkom prethodne sezone istekle obaveze prema Čikagu, ali je posle dužeg razmišljanja odlučio da produži saradnju do kraja 2018.

- Srećan sam što sam produžio ugovor sa Čikagom, nastavljamo ono što smo započeli. Prošla godina je bila jedinstvena za mene. Ne i kompletna jer nismo došli do trofeja. Siguran sam da naredna sezona može biti jako uspešna za nas. Sviđa mi se grad, klub i jedva čekam da krenemo opet sa utakmicama - rekao je Švajnštajger.

Suprug bivše srpske teniserke Ane Ivanović u SAD je došao prošlog marta iz Mančester junajteda i dao veliki doprinos Čikagu da završi kao treći u Istočnoj konferenciji, pre nego što je eliminisan u prvom kolu plej-ofa.

Detalji nove saradnje nisu objavljeni, samo se zna da je u prošloj sezoni 33-godišnji fudbaler zaradio 5.400.000 dolara.

Švajnštajger je tokom karijere igrao još za minhenski Bajern sa kojim je osvojio osam titula Nemačke i Ligu šampiona, a sa reprezentacijom Nemačke Mundijal u Brazilu 2014. godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija