• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.01.2018

10:14

TRANSFER VRTEŠKA: Tandem otišao iz Barse, Moura na Ostrvu!?

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Tandem otišao iz Barse, Moura na Ostrvu!?

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

TOTENHEM: "Pevci" hoće Lukasa Mouru! "Sveci" su spremni da se odreknu Brazilca, ali samo ako je reč o prodaji, pozajmica ne dolazi u obzir. Moura je bio blzu Mančester junajteda, ali je Murinjo izabrao Aleksisa Sančeza. Ipak, Moura bi mogao na Ostrvo.

INTER: Posle Vidala, još jedan fudbaler je napustio Barselonu, ali za sada samo privremeno. Rafinja je prešao na pozajmicu u Inter do kraja sezone, a "nerazuri" će vezistu moći da otkupe za 35 miliona evra.

SEVILJA: Katalonci su uspeli da se "otarase" jednog igrača - Aleiša Vidala. Desni bek se vraća U Sevilju iz koje je pre dve i po godine stigao na "Nou Kamp" za 17 miliona evra. Andalužani su ga sada vratili za osam miliona, prenose španski mediji.

MANČESTER SITI: "Građani" su spremili novi ugovor za Kevina De Brujnea, najboljeg igrača Sitija ove sezone. Belgijanac trenutno zarađuje 130.000 evra nedeljeno, a ukoliko produži ugovor, svakih sedam dana će biti bogatiji za 225.000, a na "Etihadu" bi ostao do 2024. godine.

FEJENORD: Robin Van Persi se vratio u Fejenord! On je sporazumno raskinuo ugovor sa Fenerbahčeom i posle 14 godina obukao dres kluba u kojem je ponikao. Van Persi je u karijeri još igrao za Arsenal i Mančester junajted.

BARNLI: Posle dolaska Tea Volkota u Everton postalo je jasno da je Aron Lenon višak. Za bivšeg reprezentativca Engleske zainteresovan je barnli, koji je prema pisanju Bi Bi Si-ja dogovorio obeštećenje sa Evertonom. Ostaje još samo da se dogovri sa igračem.

NAPOLI: Srpski reprezentativac Nikola Maksimović do kraja januara sigurno napušta Napoli, potvrdio je sportski direktor kluba Kristijan Gvintoli. Najveće interesovanje za štopera pokazao je Spartak iz Moskve, ozbiljan u nameri da ga angažuje je i Benevento, kao i Kjevo i Sasuolo.
- Maksimovića žele mnogi klubovi, ali čini mi se da je najbliži Spartaku - rekao je Gvintoli za "Arenanapoli". Na Apeninima se pisalo da je Spartak spreman da u Napulj pošalje ponudu od 14 miliona evra za transfer, a Maksimoviću platu od dva miliona.

MANČESTER JUNAJTED: Žoze Murinjo, menadžer  Mančester junajteda, tvrdi da posao oko dovođenja Aleksisa Sančeza nije završen
- Mkhitarjan je još uvek naš igrač, Sančez još uvek Arsenalov. Transfer nije obavljen, ali ne bih da pričam mnogo o tome, čeka nas borba za bodove - istakao je Portugalac.

INTER: Klub iz Milana spreman je da Danijelu Staridžu plaća platu od 120.000 miliona funti samo da napadač dođe na pozajmicu iz Liverpula ove zime. 

EVERTON: Everton je zainteresovan za Džejmija Vardija jer ga Sem Alerdajs obožava. Međutim, "karamele" su već  iskeširale oko 50 miliona funti za Volkota i Tosuna, pa je pitanje da li imaju dovoljno dubok džep i za Vardija u ovom prelaznom roku.  

TOTENHEM: "Pevci"su sve ozbiljniji kandidati da uzmu Malkoma iz Bordoa! Arsenal je prvo bio u igri, pa je Arsen Venger to demantovao. Totenhem će navodno uplatiti obeštećenje od 40 miliona evra, plus još 10 miliona u raznim bonusima.

BARSELONA: Fudbaler Barselone Serhi Roberto produžio je as ugovor do leta 2022. godine po kojem će izlazna klauzula iznositi 500 miliona evra, potvrdio je španski klub. Roberto, koji se ustalio na poziciciji desnog spoljnjeg i to pošto je prekomandovan iz veznog reda, prošao je mlađe kategorije Barselone, a za prvi tim je debitovao 2010. godine i od tada odigrao 110 utakmica.


MANČESTER SITI: Brazilski fudbaler Fernandinjo produžio je ugovor sa Mančester sitijem do leta 2020. godine, potvrdio je engleski klub. Fernandinjo je u Siti stigao na leto 2013. godine iz Sahtjora i u debitantskoj sezoni osvojio Premijer ligu i Liga kup, a za nepunih pet sezona odigrao je 150 utakmica i postigao 14 golova.

BAJERN: Leon Gorecka je novi fudbaler Bajerna! Ofanzivac Šalkea prošao je lekarske preglede i stekao uslove da se pridruži bavarskom gigantu. Ne odmah, već od narednog leta, a dotad će ostati u Gelzenkirhenu s ciljem da pomogne dosadašnjem klubu da izbori plasman u Ligu šampiona.

JUVENTUS: Robert Levandovski mogao bi karijeru da nastavi u Juventusu , pišu nemački mediji. Poljak želi da napusti klub, jer je razočaran što Bavarci ne ulažu dovoljno u tim, još je tokom leta kritikovao čelnike kluba jer nisu radi da dovedu neko zvučno i skupo pojačanje. Pored Juventusa Levu žele Čelsi i Real Madrid.

MANČESTER JUNAJTED: "Đavoli" su se nenadano našlči u problemu. David de Hea poručio je čelnicima Junajteda da ne želi da  pregovara o novom ugovoru do leta. Aktuelni ugovor ituče mu 2019. godine. 

ČELSI: Nekadašnji reprezentativac Engleske Piter Krauč mogao bi da pojača napad Čelsija. Kako prenose britanski mediji, menadžer "plavaca" Antonio Konte traži bekap varijantu za nepouzdane napadače Moratu i Bačuaja, pa je tako izbor pao na visokog veterana Stouka. Na listi želja Kontea bio je i Endi Kerol ali je posle njegove povrede, pozajmica iz Stouka do kraja sezone tridesetsedmogodišnjeg Krauča idealna opcija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija