• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2018

09:42

TRANSFER VRTEŠKA: Gotovo - završena trampa Sančeza i Mhitarjana!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Gotovo - završena trampa Sančeza i Mhitarjana!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

ARSENAL: Skaj Sport je objavio da je Henrih Mhitarjan prihvatio uslove Arsenala i da će proći lekarske preglede u narednih 48 sati. Ostalo je još samo da tri strane završe papirologiju, a transfer podrazumeva direktnu trampu za Aleksisa Sančeza bez novčane naknade. 


HIHON: Sporting iz Hihona želi da otkupi srpskog napadača Stefana Šćepovića od Hetafea. Šćepović je u Sporting došao kao pozajmica, a sjajnim igrama uspeo je da se izbori za mesto u timu.  Postigao je pet golova na 14 utakmica ove jeseni.

BORUSIJA DORTMUND:  Pored Nevana Subotića, još jedan odbrambeni igrač će verovatno napustiti Borusiju iz Dortmunda - Mark Bartra. Najozbiljnije interesovanje za njega su pokazali Sevilja i Betis.

BORDO: Bordo je saopštio da nije dobio nijednu zvaničnu ponudu za Brazilca Malkoma, ni od Arsenala ni od Totenhema, kako se spekuliše. 

PSŽ: Dva velika kluba žele ove zime da angažuju Lasanu Dijaru. On je postao slobodan nakon što je prošlog meseca napustio Al Džaziru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a sa njegovim menadžerima pregovaraju i uprava Mančester junajteda i Pariz Sen Žermena.

BARSELONA: Čelnici Barselone objavili su danas saopštenje u kojem su demantovali bilo kakve pregovore sa Antoanom Grizmanom (na slici) i poručili da neće dovesti fudbalera Atletika iz Madrida u letnjem prelaznom roku. "Jorgandžije" su pretile Barsi da će je tužiti pred FIFA zbog pregovora sa igračem, iako mu ugovor ne ističe u narednih šest meseci.

Reuters

JUVENTUS: Štoper prvaka Italije Andrea Barzalji potpisao je novi ugovor sa Juventusom. Iskusni štoper, koji će u maju napuniti 37 godina, produžio je vernost crno-belima do juna 2019. godine.

BORUSIJA DORTMUND: Našli su nemački "milioneri" zamenu za Pjera-Emerika Obamejanga i njihove redove bi mogao da pojača napadač Sampdorije Duvan Zapata. A, italijanski mediji tvrde da je već spremna prava lančana reakcija: ukoliko Zapata ode u Dortmund, u Sampdoriju će stići Eder iz Intera.

LIVERPUL: Uključio se Liverpul u borbu za Gereta Bejla! Brzonogi Velšanin će na leto otići iz Real Madrida, a gotovo svi vodeći engleski klubovi su zainteresovani da ga dovedu. Klub sa "Enfild rouda" spreman je da plati za Bejla više od 100 miliona evra.

REAL MADRID: Moguć je i transfer u suprotnom smeru! Španski mediji otkrivaju da su čelnici Real Madrida tajno pregovarali sa Mohamedom Salahom oko transfera na leto. Egipćanin ima sjajnu sezonu u Liverpulu i skrenuo je pažnju na sebe, a u Realu ga vide kao pravog igrača za "kraljevski klub" od juna.

ČELSI: Novi trener "plavaca", posle odlaska Antonija Kontea, biće - Luis Enrike! Kako tvrdi Dejli Star, Španac je već imao kontakte sa čelnicima Čelsija i nije rekao ne. Ideja kluba iz Londona je da vrati u klub i Žulijana Beletija, koji bi imao funkciju novog sportskog direktora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija