• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2018

18:27

(VIDEO) PRIMERA: Atletiku samo bod protiv Đirone!

Fudbal

(VIDEO) PRIMERA: Atletiku samo bod protiv Đirone!

Podeli vest

Fudbaleri Atletiko Madrida odigralli su sa Đironom u Madridu 1:1  u 20. kolu Primere 


U 25. minutu odličnu priliku imao je Argentinac Anhel Korea, ali je golman gostiju odlično intervenisao. Desetak minuta kasnije čuvar mreže Đirone pak je bio nemoćan. Parti je odlično proigrao Koštu, koji je izbegao ofsajd zamku i glavom spustio loptu do Grizmana, koji je rutinski postigao gol  za vođstvo Atletika.
Oblak je potom spasao domaćina u nadoknadi prvog dela igre. Potom je u nastavku vođstvo mogao da duplira  Karasko ali je golman Đirone još jednom odlično intervenisao.

Ipak, gosti su u 73. minut došli do izjednačenja. Espinosa je glavom poslao loptu pred gol Atletika, a tamo se odlično snašao Portu, koji je prevario Oblaka klizećim startom za 1:1.

Fudbaleri Sevilje savladali pobedili su u gostima Espanjol sa 3:0.  Gosti su poveli u 15. minutu, da bi Sarabija u 34. minutu duplirala prednost. Konačan rezultat postavio je Murijel u 90. minutu.

PRIMERA

20. kolo

Petak
Hetafe - Bilbao 2:2 (1:1)(Molina 21, Anhel 74 - Vilijams 13, Garsija 48)

Subota
Espanjol - Sevilja 0:3 (0:2)
(Vaskez 15, Sarabija 34, Murijel 90)

Atletiko Madrid - Đirona 1:1 (1:0)
(Grizman 34 - Portu 73)

Viljareal - Levante 18.30Las Palmas - Valensija 20.45

Nedelja
Alaves - Leganes 12.00
Real Madrid - La Korunja 16.15
Sosijedad - Selta 18.30
Betis - Barselona 20.45

Ponedeljak
Eibar - Malaga 21.00

TABELA: Barselona 51, Atletiko  43, Valensija 40, Real Madrid  32, Viljareal 31, Sevilja 29...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija