• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2018

22:41

(VIDEO) BRUKA VALENSIJE! "Slepi miševi" zaribali protiv davljenika!

Fudbal

(VIDEO) BRUKA VALENSIJE! "Slepi miševi" zaribali protiv davljenika!

Podeli vest

Valensija je poražena na gostovanju pretposlednjem Las Palmasu rezultatom 2:1

Posle serije od pet mečeva bez poraza u svim takmičenja, a dve vezane pobede u Primeri  "slepi miševi" ostali su bez trijumfa. S druge strane Las Palmas je trijmfovao nakon četiri poraza i ramija.

Valensija je povela posle samo pet minuta igre. Mina je bio na pravom mestu posle kornera i glavom skrenuo loptu u gol. Ipak, 15 minuta kasnije bilo je 1:1. Las Palmas je poravnao pogotkom Vijera, nakon što mu je loptu poslao Kaljeri, pa je ovim rezultatom okončan prvi deo utakmice. 

Valensija je početkom drugog dela ostala sa igračem manje, a nakon što je Gabrijel igrao rukom domaćin je dobio penal. Preokret a ispostavilo se i pobedu Las Palmasu doneo je Kaljeri. Golman je otišao u jednu a lopta u drugu stranu. Valensija je inače utakmicu završila sa osam igrača na terenu, jer je i Veza dobio crveni karton.

Nemanja Maksimović je odigrao 90 minuta za Valensiju.

PRIMERA

20. kolo

Petak
Hetafe - Bilbao 2:2 (1:1)(Molina 21, Anhel 74 - Vilijams 13, Garsija 48)

Subota
Espanjol - Sevilja 0:3 (0:2)
(Vaskez 15, Sarabija 34, Murijel 90)

Atletiko Madrid - Đirona 1:1 (1:0)
(Grizman 34 - Portu 73)

Viljareal - Levante (1:0)
(Trigueros 26, Čerišev 50 - Rodžer 93pen)

Las Palmas - Valensija 2:1 (1:1)
(Vijera 20, Kaljeri 53pen  - Mina 5)

Nedelja
Alaves - Leganes 12.00
Real Madrid - La Korunja 16.15
Sosijedad - Selta 18.30
Betis - Barselona 20.45

Ponedeljak
Eibar - Malaga 21.00




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija