• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun

21.01.2018

09:15

(FOTO) SANČEZ U NOVOJ AFERI: Ponudio devojci novac za seks, ona mislila da je to POČETAK VEZE!

Fudbal

(FOTO) SANČEZ U NOVOJ AFERI: Ponudio devojci novac za seks, ona mislila da je to POČETAK VEZE!

Podeli vest

Našao se novi fudbaler Mančester junajteda Aleksis Sančez u novoj aferi, ovog puta ljubavnoj, pošto ga je studentkinja iz Londona optužila da joj je nudio novac za seks

Pomalo komičnu priču objavio je tabloid San, kojem je Poljakinja Paulina Sobjerajska ispričala kako je Sančeza upoznala u baru, kada joj je ponudio novac da spava sa njim, a ona je mislila da je to - početak veze!

Sobjerajska je bez blama ispričala kako joj je te večeri kada su se upoznali, a ona tvrdi da nije imala pojma ko je Sančez i čime se bavi, čileanski fudbaler dao 1.000 funti u novčanicama od po 20.

Public


Public

Tada ju je pozvao u svoju kuću, a ona je - prihvatila. Viđali su se nekoliko meseci, ona je redovno dolazila kod njega, da bi tek posle nekog vremena, kada joj je romantični Sančez priznao dok joj je ležao na ramenu da ima devojku, shvatila da od njihove ljubavi nema ništa.

I zato je studentkinja Sobjerajska, da se osveti Sančezu, otišla pravo u San, ispričala svoju priču, dala im i sms prepisku koju je mesecima vodila sa Čileancem.

Pa će sada Aleksis Sančez morati da se pravda kako zna i ume svojoj devojci, prezgodnoj manekenki Majte.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija