• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.01.2018

09:30

TRANSFER VRTEŠKA: Pobuna u Junajtedu, Pogba zbog Sančeza traži duplo veću platu!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Pobuna u Junajtedu, Pogba zbog Sančeza traži duplo veću platu!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

ARSENAL: "Tobdžije" su se uključile u trku za Lukasa Mouru. Brazilca je dugo hteo Junajted, ali je posle dovođenja Aleksisa Sančeza Murinjo odustao od Moure. Tada je Totenhem "bacio oko" na krilnog napadača PSŽ-a, a sada je i Arsenal zainteresovan. Pogba ima nedeljnu platu od 200.000 funti.

MANČESTER JUNAJTED: Dolazak Aleksisa Sančeza mogao bi skupo da košta "crvene đavole", jer se pobunio Pol Pogba. Francuz će zahtevati od upraave Junajteda da mu udvostruči platu kako bi se izjednačio sa Čileancem po primanjima, piše Sandej Miror. 

VEST HEM: Samir Nasri mogao bi da se vrati u premijer ligu, pošto se za njega interesuje Vest Hem. Francuz je igrao za Arsenal i Mančester siti, a letos je prešao u Antaliju.

JUVENTUS: "Stara dama" je pronašla pojačane u Londonu! I to u redovima Arsenala. Na meti Juventusa je vezista "tobdžija" Džek Vilšir, kojem na kraju sezone ističe ugovor.

VOTFORD: "Stršljenovi" su brzo našli zamenu Marku Silvi. Novi menadžer Votforda je Havi Garsija, koji je potpisao ugovor na godinu i po dana.

BAJERN MINHEM: Nemački mediji pišu da Arturo Vidal ostaje u Bajernu. Ali samo do leta! Posle dolaska Leona Gorecke, koji po završetku sezone stiže u Minhen, za Čileanca neće biti mesta u Bajernu.

SVONSI: Svonsi je ponudio 16 miliona evra za Andrea Ajua, ali je Vest Hem to odbio. "Čekićari" za napadača traže najmanje 20 miliona, prenosi britanski Telegraf.

REAL MADRID: Predsednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez ponudio je Karima Benzemu (na slici) Čelsiju i Mančester junajtedu. Perez je ponudio francuskog napadača Čelsiju kao deo paketa za Edena Azara, dok je istu varijantu ponudio Mančester junajtedu, ali za Davida de Heu. Naravno, Real bi dao i doplatu...

AP/Photo

VALENSIJA: Huan Mata je blizu povratka u Valensiju, preneli su engleski mediji. Španac je na izlaznim vratima "Old Traforda", dolazak Aleksisa Sančeza značiće i manju minutažu, pa će sada dogovoriti uslove sa Špancima, a na leto otići kao slobodan igrač. Mata je Valensiji igrao od 2007. do 2011.godine 

TOTENHEM: Bacili su londonski "pevci" oko na dvojicu napadača. Totenhem je počeo pregovore sa Atletikom iz Madrida oko pozajmice Kevina Gameira, sa pravom otkupa na leto, a sa druge strane, u kontaktu je i sa Bordoom oko kupovine brazilskog napadača Malkoma.

LIVERPUL: Menadžer "crvenih" Jirgen Klop želi da vidi od sledeće sezone u svom timu Tonija Krosa, vezistu Real Madrida. "Kraljevski klub" planira renoviranje ekipe za leto, pa bi i nemački reprezentativac mogao da dobije dozvolu da promeni klub.

MANČESTER SITI: Završili su "građani" najvažniju stvar kada je budućnost tima u pitanju! Kevin de Bruin je potpisao novi, šestogodišnji ugovor tokom kojeg će zarađivati oko 280.000 evra nedeljno! Iako je Belgijanac imao još tri i po godine važećeg ugovora, Siti je rešio da ga dodatno "veže" za klub, ali i da mu da bogatu povišicu.

INTER: Otac brazilskog fudbalera Rafinje je potvrdio da će njegov sin naredne nedelje napustiti Barselonu i preći u Inter. Ovaj transfer se danima najavljuje, a sada je najzad stigla i neka konkretna potvrda. Inter će najpre uzeti Rafinju na pozajmicu, a na leto će imati pravo da ga otkupi za 35 miliona evra.

ROMA: Prema pisanju italijanskih medija, ponedeljak bi mogao da bude dan kada će se Čelsi i Roma dogovoriti oko transfera Edina Džeka i Emersona Palmijerija u engleski klub. "Vučica" će zaraditi od tog transfera oko 55 miliona evra, a onda će deo tog novca da uloži u dovođenje - Danijela Staridža.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija