• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2018

16:38

TRANSFER VRTEŠKA: Brajton poslao zvaničnu ponudu za Mitrovića

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Brajton poslao zvaničnu ponudu za Mitrovića

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

BRAJTON: Kako prenosi  Skaj Sport čelnici premijerligaša Brajtona poslali zvaničnu ponudu Njukaslu za Aleksandra Mitrovića. Još nije poznato o kojoj sumi se radi, a spekulisalo se minulih dana da je "svrake" Srbina cene  17 miliona evra.

Mitrović je van terena već mesec dana zbog povrede leđa, a ove sezone nije počeo meč u Premijer ligi. Mitrović je na Sent Džejms Park stigao na leto 2015. godine kao veliko pojačanje iz belgijskog Anderlehta za 15 miliona evra

ARSENAL: Bild javlja da je Arsenal poslao novu, znatno bolju ponudu za Pjera Emerika Obamejanga. "Tobdžije" navodno nude 58 miliona, a "milioneri" traže 70 miliona evra.

NJUKASL: "Svrake" su potvrdile da će fudbaler Čelsija Kenedi provesti ostatak sezone na pozajmici u redovima Njukasla. Kenedi nije bio u prvom planu kod Antonija Kontea, proveo je jedno vreme na pozajmici u Votfordu, a sada je stigao red na novu destinaciju za kaljenje.

PSŽ: Vezista Lasana Dijara  potpisao je ugovor sa Pari Sen Žermenom na 18 meseci. Stigao je kao slobodan igrač iz Al Džazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

LIVERPUL: Danijela Staridža žele Roma i Inter, međutim, napadač Liverpula je jasan, ne želi u Seriju A. Radije bi karijeru da nastavi u Primeri, konkretno u redovima Valensije.

BARSELONA: Katalonci su potvrdili da Havijer Maskerano napušta "Nou Kamp"  posle sedam i po godina.  Klub će se u sredu oprostiti i zvanično od Argentinca koji je u Barsu stigao iz Liverpula 2010. godine, osvojio 18 trofeja i odigrao 334 utakmice. Karijeru će Maskerano najverovatnije nastaviti u Kini.

INTER: Milanski plavo-crni u novoj akciji! Inter je poslao zvaničnu ponudu Liverpulu za Danijela Staridža. Italijani bi engleskog fudbalera na pozajmicu do kraja sezone, sa opcijom da ga kupe posle toga. Za Staridža je, na isti način, zainteresovana i Sevilja.

REAL MADRID: Francuski fudbalski ekspert Žilijen Lorens tvrdi da će Nejmar sigurno završiti u Real Madridu! On je u razgovoru za BBC rekao da se taj transfer neće dogoditi ovog, već narednog leta. Pored Nejmara, on sa sto odsto sigurnosti tvrdi da će dres Reala obući i druga velika zvezda Pariz Sen Žermena - Kilijan Mbape.

NJUKASL: Dobile su "svrake" pojačanje za nastavak sezone. Na "Sent Džejms park" stigao je vezista Čelsija Kenedi, koji će igrati u Njukaslu na pozajmici do kraja sezone. 

VERONA: Srpski reprezentativac Jagoš Vuković od danas je fudbaler Verone. On je došao iz Olimpijakosa na šestomesečnu pozajmicu, a Italijani će moći da ga kupe na leto za 2,25 miliona evra. Vuković je letos došao u OLI iz turske Konje, ali gotovo da uopšte nije igrao, pa je tražio novi klub, u kojem će igrati, da bi sačuvao mesto u državnom timu za Svetsko prvenstvo.

hellasverona.it

JUVENTUS: Najbolji mladi fudbaler Italije, Pjetro Pelegri iz Đenove, na putu je ka Juventusu. Crno-beli su spremni da za napadača od 16 godina plate 25 miliona evra, mada Đenovljani traže pet više. Dogovor će najverovatnije biti da Pelegri ostane u Đenovi do leta, a onda da se preseli u Juventus.

MILAN: Krilni napadač Barselone Đerar Delofeu želi da se vrati u Milan. S obzirom na to da ima malu minutažu u španskom klubu, Delofeu hoće da promeni sredinu i najviše bi voleo da ponovo obuče crno-crveni dres italijanskog giganta. Ipak, 20 miliona evra koliko Barsa traži za transfer sada je previše za Milan. 

ČELSI: Sve su se dogovorili engleski "plavci" sa Edinom Džekom i Emersonom Palmijerijem, ali Roma i dalje ne žei da zaključi posao. Problem je što italijanski klub neće da uzme Mičua Batšuaija, koji mu nudi Čelsi, uz novac, kao deo transfera. "Vučica" želi samo novac, kako bi sama izabrala igrače u zimskom prelaznom roku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija