• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2018

23:38

(VIDEO) KUP KRALJA: Sevilja razbila Atletiko i prošla u polufinale!

Fudbal

(VIDEO) KUP KRALJA: Sevilja razbila Atletiko i prošla u polufinale!

Podeli vest

Fudbaleri Sevilje prvi su polufinalisti Kup kralja pošto su pobedili Atletiko Madrid sa 3:1

Nakon pobede na Vanda Metropolitanu rezultatom 2:1, Sevilja je na svom stadionu slavila sa 3:1 i ukupnim 5:2 prošla u polufinale.
Već u prvom minutu meča Andalužani su šokirali goste  i poveli golom Eskudera. Ali, već u 13. minutu usledio je odgovor, Grizman je volejem sa 25 metara poravnao na 1:1.

Ipak, drugo poluvreme pripalo je pulenima Vinćenca Montele. U 47. minutu Ever Banega sa bele tačke doneo je novu prednost Sevilji, dok je trijumf potvrdio u 79. minutu Sarabija i postavio konačnih 3:1. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija