• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fscg.me

24.01.2018

14:34

TUMBAKOVIĆ NIJE SREĆAN: Srbija igra na Mundijalu, svi znamo koliko je jaka!

Fudbal

TUMBAKOVIĆ NIJE SREĆAN: Srbija igra na Mundijalu, svi znamo koliko je jaka!

Podeli vest

Crna Gora je u grupi sa Srbijom, Litvanijom i Rumunijom u Ligi nacija, a selektor "sokolova" Ljubiša Tumbaković kaže da je dobio veoma teške rivale u prvom izdanju novog takmičenja za nacionalne timove.

- Iskren da budem nisam baš zadovoljan današnjim žrebom. Očekivali smo protivnike sa kojima bismo mogli lakše da igramo. Međutim, ispostavilo se da ćemo ponovo morati da igramo sa Rumunima, uvek neugodne reprezentacije Srbije koja je učesnik Svetskog prvenstva i sa njihovom snagom smo svi veoma dobro upoznati. Na kraju, tu je i ekipa Litvanije, koja je neki naš nivo - istakao je za sajt FS Crne Gore Ljubiša Tumbaković

Iskren da budem nisam baš zadovoljan današnjim žrebom. Očekivali smo protivnike sa kojima bismo mogli lakše da igramoLjubiša Tumbaković, selektor Crne Gore

Tumbaković kaže da će Crna Gora pokušati da se "mobiliše i pripremi" za utakmice.

- Ako ništa drugo, pokušaćemo da budemo budemo ravnopravni svim rivalima. Tako nešto smo već jednom uspeli da uradimo, tokom prethodnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, kada su u grupi sa nama bile favorizovane ekipe Poljske i Danske, pa čak i ekipa Rumunije. Biće veoma teško, ali nam ostaje prostor da kroz martovske i termine u maju i junu napravimo četiri utakmice kako bi se što bolje pripremili da u septembru, oktobru i novembru napravimo nešto što nama odgovara -  rekao je Tumbaković. 

SRBI NA BRAĆU CRNOGORCE! "Orlovi" u grupi i sa Litvanijom i Rumunijom u Ligi nacija




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija