• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2018

10:23

TRANSFER VRTEŠKA: Benzema dao reč Vengeru, Maluda u Luksemburgu!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Benzema dao reč Vengeru, Maluda u Luksemburgu!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

ARSENAL: Napadač Reala Karim Benzema je dao reč menadžeru Arsenala Arsenu Vengeru da će preći na "Emirate". Međutim, problem je što Arsenal nudi 40 milioana, a Real traži 60.

MANČESTER JUNAJTED: "Crveni đavoli" su zainteresovani za vezistu Reala Matea Kovačića. Hrvatski reprezentativac je u drugom planu kod Zinedina Zidana, što će Junajted pokušati da iskoristi, piše Dejli Miror.

DIFERDANŽ: Malo egzotike - francuski veteran Floran Maluda (37) potpisao je šestomesečni ugovor sa Diferdanžom iz Luksemburga.

VEST HEM: Žoao Mario je novi fudbaler Vest Hema! Portugalac je u London stigao iz Intera na pozajmicu do kraja sezone, sa mogućnošću da "čekićari" na leto otkupe ofanzivnog vezistu. Spekuliše se da je cena oko 30 miliona evra.

ČELSI: Šampion Engleske pokušaće u finišu prelaznog roka da dovede Olivijea Žirua. Dogovor sa Romom oko transfera Edina Džeka se zakomplikovao, pa bi "plavci" mogli da se okrenu drugim rešenjima, a jedno od njih je napadač Arsenala, piše Dejli miror.

TOTENHEM: Dobili su "pevci" novo pojačanje - Lukasa Mouru! Brazilac je danas potpisao ugovor sa Totenhemom na četiri i po godine. Engleski klub će za ovaj transfer platiti Pariz Sen Žermenu 25 miliona evra.

SPARTAK MOSKVA: Srpski fudbalski reprezentativac Nikola Maksimović nastupaće do kraja sezone u Spartaku iz Moskve na pozajmici iz Napolija, potvrđeno je na sajtu ruskog šampiona. Maksimović je ove sezone odigrao samo četri utakmice za lidera italijanskog šampionata koji ga je 2016. godine platio Torinu 25 miliona evra.

fcspartak

LESTER: Napadač "lisica" Džejmi Vardi (na slici) odbacio je svaku mogućnost da napusti Lester ove zime! Njega su mediji povezivali poslednjih dana sa Evertonom, pa i sa Čelsijem, ali je Vardi preko društvenih mreža poručio da nema nameru da menja klub.

Reuters

PSŽ: Vezista "svetaca" Havijer Pastore odbio je ponudu Liverpula! Engleski klub je želeo da dovede Argentinca kao zamenu za Filipea Kutinja, koji je otišao u Barselonu, ali je Pastore rekao - ne. Njegova želja je da se vrati u Italiju. 

BILBAO: Na pomolu je "otimačina" u Baskiji! Atletik je rešen da dovede štopera svog ljutog rivala Sosijedada, Injiga Martineza, koji ima u ugovoru otkupnu klauzulu na 32 miliona evra. Plan Bilbaa je da proda Ajmerika Laportea Mančester sitiju za 70 miliona, a da onda dovede Martineza.

TORINO: Čelnici Spartaka iz Moskve odustali su od ideje da dovedu Adema Ljajića. Torino je za srpskog reprezentativca tražio čak 20 miliona evra, što je za ruski klub previše. Moskovljani su bili spremni da plate duplo manje.

JUVENTUS: Legendarni golman Đanluiđi Bufon razmišlja da odloži odlazak u penziju! Bufon je najavljivao rastanak na kraju sezone, međutim, kako se kraj bliži, izgleda da mu se sad ne ostavlja fudbal.
- Razgovaraću sa predsednikom narednih dana. Ne želim da budem problem bilo koje vrste za Juventus, ali ako me i dalje žele, videćemo - rekao je Bufon.

INTER: Fudbaler Totenhema Erik Lamela želi očajnički da se vrati u Italiju, a najviše je za njega zainteresovan - Inter. Čini se da nema igrača koji je ove zime povezivan sa Italijom, a da nije pomenut Inter... Argentinac je takođe želja i Rome, za koju je igrao dve sezone, do leta 2013. godine, kada je prešao u Totenhem, gde su ga povrede sprečile da se dokaže.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija