• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.01.2018

10:00

TRANSFER VRTEŠKA: Tinejdžer iz Peruđe otišao u Monako za 25 miliona!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Tinejdžer iz Peruđe otišao u Monako za 25 miliona!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

MONAKO: Italijanski tinejdžer Pjetro Pelegri napravio je pravi dar-mar i umesto u Juventus, otišao je u - Monako! Dosadašnji fudbaler Peruđe potpisao je petogodišnji ugovor sa francuskim klubom. Ceo transfer je koštao 25 miliona evra, pa sada Peruđa ima obezbeđen budžet za maltene četiri naredne sezone!

monaco

MANČESTER JUNAJTED: Pravo niotkuda - bomba! Mančester junajted je rešio da dovede levog beka Napolija Fauzija Gulama i to tako što će aktivirati njegovu otkupnu klauzulu! Ona iznosi 60 miliona evra i to za "crvene đavole" nije ništa, kada je Žoze Murinjo naredio da se dovede Gulam.

BORUSIJA DORTMUND: Borusija se zvanično oglasila povodom transfera Pjer Emerik Obamejanga u Arsenal, o čemu se nedeljama spekuliše. 
- Spremni smo na transfer, ali pod određenim parametrima - naravno uz uslov da oni budu u potpunosti ispunjeni. Arsenal je poslao nekoliko ponuda, ali smo ih sve odbili. Ili će naši uslovi da budu ispunjeni ili nema ništa od transfera. U tom slučaju Obamejang ostaje u Dortmundu do leta, što je prihvatila i njegova porodica - izjavio je sportski direktor Mihael Cork i stavio tačku.

ČELSI: David Luiz neće insistirati na odlasku iz Čelsija do kraja prelaznog roka jer veruje da će Antonio Konte otići na leto, piše Dejli star. Najozbiljnije interesovanje za Luiza pokazao je Arsenal. Luiz je u svađi sa Konteom, zbog toga ga nema na terenu, a veruje da će njegova agonija biti okončana na leto, pošto se dugo spekuliše da će Konte napustiti "Stamford bridž".

DIFERDANŽ: Nekadašnji igrač Čelsija i reprezentativac Francuske Floran Maluda odlučio je da u 37. godini potpiše za ekipu Diferdanža iz Luksemburga.Maluda se obavezao na šestomesečnu saradnju sa prvakom Luksemburga koji se trenutno nalazi na sedmom mestu u prvenstvu. 

On se vratio u Evropu posle dve i po godine izleta u indijskom Nju Delhiju i egipatskoj ekipi Vadi Delga.

EVERTON: Kapiten Hofenhajma Kevin Fogt karijeri bu mogao da nastavi u Everton. Kako prenose nemački mediji "karamele" su ponudile za defanzivca 10 miliona evra. Čelnici kluba iz Liverpula sada čekaju odgovor kolega iz Hofenhajma.

ATLETIKO MADRID: Fudbaler Fiorentine Đovani Simeone kaže da bi voleo da ga tata Dijego trenira u budućnosti. 

- Ko ne želi da ga trenira jedan od najboljih trenera na svetu? Karakter koji poseduje i prenosi na fudbalere je fenomenalan - rekao je 22-godišnji Đovani, koji je ove sezone postigao osam golova na 24 meča. 

Tanjug/AP

BETIS: Betis bi rado u svojim redovima Juta Nagatoma, igrača Intera. Japanac je dobio dozvolu od trenera Spaletija da promeni sredinu ove zime, videćemo, možda će se na kreju preseliti u Španiju. 

JUVENTUS: Mateo Darmijan je blizu odlaska iz Mančester junajteda, jer je za njegove usluge zainteresovan Juventus. "Stara dama" bi italijanskog defanzivca prvo dovela na pozajmicu uz mogućnost otkupa. 

PSŽ: Havijer Pastore ima ponude od Liverpula, Sevilje, Valensije i Atletika iz Madrida. Međutim, Argentinac se svima zahvalio. Kako prenose tamošnji meidji želi samo u  Inter.  

ARSENAL: Arsenal će morati da ponudi više od 28,5 miliona evra za defanzivca Vest Bromvič Albiona Džonija Evansa ukoliko želi da ga dovede na "Emirate".  VBA je odobiio prvi napad "tobdžija".

MANČESTER SITI: Mančester siti i Junajted žele istog igrača - Marka Bartru iz Borusije Dortmund. Kako prenose nemački meidji "milioneri" su radi da prodaju defanzivca, a prvi u redu za njegov potpis stoje rivali iz Mančestera. Međutim, nisu jedini, pošto se za igrača ozbiljno raspituju Juventus i Betis.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija