• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.01.2018

14:03

IZ VOŽDOVCA U FERENCVAROŠ! Georgijević tri i po godine u mađarskom velikanu!

Fudbal

IZ VOŽDOVCA U FERENCVAROŠ! Georgijević tri i po godine u mađarskom velikanu!

Podeli vest

Dosadašnji fudbaler Voždovca Dejan Georgijević potpisao je ugovor na tri i po godine sa mađarskim Ferencvarošem, saopštio je klub

Sportski direktor Voždovca Goran Grkinić rekao je da je za najboljeg strelca ekipe bilo ponuda iz Španije, Portugala i Poljske, ali da je klub poštovao želju Georgijevića da ode u Ferencvaroš i prihvatio najbolju ponudu.

"Zmajevi" međutim nisu saopštili koliko će leći na njihov račun na konto obeštećenja.

- Posle transfera Saše Ivkovića u Maribor, napravili smo još jedan odličan transfer. Nakon uspešno predjenih lekarskih pregleda, Dejan Georgijević je potpisao ugovor sa mađarskim velikanom Ferencvarošem na tri i po godine. Imali smo mnogobrojne ponude ali smo poštovali njegovu želju i na kraju, mi smo kao klub prihvatili najbolju ponudu - rekao je Grkinić za klupski sajt.

Novi fudbaler Ferencvaroša Dejan Georgijević rekao je da je presrećan dolaskom u redove višestrukog šampiona Mađarske.

Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam došao u veliki evropski klub. Znao sam da je Ferencvaroš najbolji klub u Mađarskoj. Želeo bih da zahvalim svima u Voždovcu od predsednika kluba pa sve do ekonoma, svim bivšim trenerima sa kojima sam saradjivao, a naravno najviše mojim sada već bivšim saigračima - Naveo je Georgijević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija