• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.01.2018

17:28

(VIDEO) BUNDESLIGA: Jojić i Kostić tresli mreže, nezadrživi Bajern sve bliži tituli!

Fudbal

(VIDEO) BUNDESLIGA: Jojić i Kostić tresli mreže, nezadrživi Bajern sve bliži tituli!

Podeli vest

Ne diraj Bajern dok spava! Osetio je Hofenhajm na svojoj koži kako izgleda to kad "čačneš" tamo gde ne treba. Vodili su gosti 2:0 posle samo 12 minuta igre na "Alijanc areni", a onda su razbijeni sa 4:2

Upisali su Bavarci sedmu uzastopnu pobedu u Bundesligi i napravili novi korak ka još jednoj tituli prvaka Nemačke.

Uspeo je Bajern do poluvremena, za pet minuta igre, da izjednači na 2:2 preko Levandovskog i Boatenga, da bi u nastavku Koman i Vidal doneli trijumf šampionu države.

A, raspucali su se i Srbi! Posle Luke Jovića, koji je u petak uveče postigao pogodak za Ajntraht, u strelce su se upisali i Miloš Jojić i Filip Kostić.

Jojić je golom doveo Keln u vođstvo protiv Augzburga, ali "jarčevi" nisu uspeli da sačuvaju tu prednost, već im je pripao samo bod - 1:1.

Bod je pripao i Kostiću, koji je na gostovanju u Lajpcigu izjednačio na 1:1 i taj pogodak je bio dovoljan Hamburgu da osvoji bod.

BUNDESLIGA20. kolo

Subota
Bajern - Hofenhajm  5:2 (2:2)(Levandovski 21, Boateng 25, Koman 63, Vidal 66, Vagner 90 - Ut 3, Gnabri 12)

Dortmund - Frajburg  2:2 (1:1)(Kagava 9, Toljan 90 - Petersen 21, 68)

Lajpcig - Hambrug  1:1 (1:1)(Bruma 9 - Kostić 29)

Keln - Augzburg  1:1 (1:0)(Jojić 40 - Kajubi 77)

Štutgart - Šalke  0:2 (0:2)(Naldo 14, Harit 19p)

Verder - Herta  0:0

Nedelja
Leverkuzen - Majnc 15.30
Hanover - Volfsburg 18.00

Petak
Ajntraht - Menhengladbah 2:0 (1:0)(Boateng 43, Jović 90+2)

Tabela:





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija