• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.01.2018

09:56

TRANSFER VRTEŠKA: Posao propao - Džeko ostaje u Romi, Siti platio 65 miliona za štopera!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Posao propao - Džeko ostaje u Romi, Siti platio 65 miliona za štopera!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

ČELSI: "Plavci" će Romi platiti 17.5 miliona funti za Emersona Palmierija koji u utorak ima zakazane  lekarske preglede u Londonu. Brazilac će potpisati ugovor na 4,5 godine s "plavcima".

ROMA: Edin Džeko definitivno neće preći ove zime u Čelsi. "Plavci" i Džeko nisu mogli da se dogovore oko godišnjih primanja, ali ni oko dužine ugovora. Džeko je tražio ugovor do juna 2021. godine, dok su mu na "Stamford bridžu" nudili samo saradnju na godinu i po dana. Poznato je da kada su u pitanju igrači stariji od 30 godina "plavci" ne daju višegodišnje ugovore. Džeko je čak bio spreman da smanji godišnja potraživanja sa osam na šest miliona evra, ali je posao ipak propao. 

LIVERPUL: Napadač "redsa" Danijel Staridž će narednih šest meseci provesti na pozajmici u Vest Bromvič Albionu! On je odbio Inter, Sevilju, Romu i Njukasl i odlučio da obuče dres Albiona.

MANČESTER SITI: Emerik Laport je novi fudbaler Mančester sitija! "Građani" su aktivirali klauzulu od 65 miliona evra, defanzivac je prošao medicinske preglede i transfer je kompletiran. Ugovor je na šest godina.

LA GALAKSI: Zlatan Ibrahimović je na pragu odlaska iz kluba! ESPN tvrdi da je Šveđanin blizu dogovora sa Los Anđeles Galaksijem i da Ibra u "gradu anđela" neće imati nedeljnu platu manju od 250.000 evra.

BARSELONA: Posle najave da će se to dogoditi, Đerar Pike je i zvanično produžio ugovor. Iskusni defanzivac će na "Nou Kampu" ostati do 2022. godine, a otkupna klauzula iznosi 500 miliona evra.

BEŠIKTAŠ: Pokušavao je prvak Turske da dovede Ričmonda Boaćija, pa je odustao i našao novo pojačanje u Alanji. U redove Bešiktaša stigao je brazilski veteran Vagner Lav, nekadašnji as CSKA iz Moskve.

BORUSIJA DORTMUND: "Milioneri" su ekspresno našli zamenu za Pjera Emerika-Obamejanga. Dortmund želi Mišija Batšuaija i počeo je pregovore sa Čelsijem.

SELTIK: Mladi fudbaler Čelsija Čarli Musonda narednih godinu i po dana igraće za Seltik kao pozajmljeni igrač. Škoti su prethodno doveli i Patrika Robertsa iz Mančester sitija.

BRAJTON: Pozajmio je Brajton fudbalera od Lestera. Leonardo Uloa, iskusni špic "lisica", igraće do kraja sezone među "galebovima". Argentinac je ove sezone upisao samo četiri nastupa za Lester u Premijer ligi.

PAOK: Klub iz Soluna želi novog Srbina u svojim redovima. Na meti PAOK-a je Uroš Matić, vezista FK Kopenhagena, rođeni brat Nemanje Matića. 

ARSENAL: Napadač Pjer-Emerik Obamejang je napokon igrač Arsenala! Kako tvrdi nemački list Kiker, "tobdžije" su se dogovorile danas sa Borusijom Dortmund, pa će za brzonogog napadača iz Gabona platiti 63 miliona evra obeštećenja. 

BARSELONA: Novi Brazilac je pred dolaskom u Barselonu. Reč je o vezisti Gremija Arturu, za kojeg je španski klub spreman da plati 25 miliona evra. Artur se dogovorio sa Barselonom, ali se klubovi još nisu "našli" oko visine obeštećenja. Međutim, iako do dogovora dođe, a verovatno hoće, fudbaler će ostati do leta u Brazilu.

NJUKASL: Rešile su "svrake" da pomognu Partizanu! Njukasl je poslao zvaničnu pondu Plzenu za napadača Mihala Krmenčika, vrednu 12 miliona evra! Engleski klub je rešio da pojača ofanzivnu liniju i izbor je pao na asa Plzena. Pored Krmenčika, Njukasl želi i golmana Sparte iz Praga Martina Dubravku, tvrdi Dejli Mejl.

BARSELONA: Krilni napadač Barse Đerar Delofeu napustiće klub do kraja prelaznog roka, ali neće se vratiti u Italiju, već će otići u - Englesku. Delofeu je najbliži transferu u Votford, iako su za njega zainteresovani Napoli, Roma i Milan.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija