• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.01.2018

10:10

TRANSFER VRTEŠKA: Frka zbog Mareza, Žiru i Emerson u Čelsiju!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Frka zbog Mareza, Žiru i Emerson u Čelsiju!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

KORDOBA: Član Segunde je dobio veliko pojačanje! Hose Antonio Rejes je novi napadač ovog kluba koji se bori za opstanak u drugoj ligi. Došao je kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Espanjolom.

ČELSI: Emerson Palmijeri je novi fudbaler Čelsija! "Plavci" su Romi za levog beka platili 20 milioena evra, a Emerson će nositi dres sa brojem 33. Čelsi je u paketu sa Emersonom želeo i Edina Džeka, ali je napadač tražio preveliku platu, pa su "plavci" doveli Olivijea Žirua.


KONJASPOR: Samjuel Eto je novi fudbaler Konje! Kamerunac je raskinuo ugovor sa Antalijom i potpisao za Konju. Ovo mu je 12. klub u karijeri, a 37-godišnji napadač je potpisao dvoipogodišnji ugovor po kojem će zarađivati 2,5 miliona evra za sezonu.

ROMA: "Vučica" je zainteresovana za univerzalca Mančester junajteda Dejlija Blinda. Roma je ostala bez Emersona Palmijerija koji je otišao u Čelsi, a njega bi trebalo da zameni upravo Blind.

MANČESTER SITI: Mediji na Ostrvu prenose da je Lester već odbio dve ponude "građana" za Rijada Mareza, a da je druga bila 57 miliona evra. Marez je prethodno zatražio od uprave "lisica" da ga prodaju Sitiju, a posle dve odbijene ponude je počeo i štrajk.

BORUSIJA DORTMUND: Nastavlja se domino efekat prelaska Pjera-Emerika Obamejanga u Arsenal. Posle dogovora Čelsija i Arsenala oko transfera Žirua, Dortmund i Čelsi u u završnim pregovorima oko prelaska Mišija Batšuaija u Borusiju.

ČELSI: Olivije Žiru prelazi u Čelsi! "Tobdžije" i "plavci" su se dogovorili o visini obeštećenja, pa će Arsenal dobiti 20 miliona evra za francuskog napadača, a Čelsi će dobiti zamenu za Alvara Moratu.

LESTER SITI: Rijad Marez je od uprave zatražio da bude prodat, kako bi naterao "lisice" da ga prodaju Mančester sitiju! Izgleda da će Pepe Gvardiola u finišu proalznog roka dobiti još jedno veliko pojačanje.

MAJAMI: Brojni mediji na Zapadu bruje da bi Lionel Mesi za nekoliko godina mogao da zaigra za ekipu Majamija, koju je koju je osnovao Dejvid Bekam. Goal.com prenosi da se Mesiju dopada ideja da bude deo Bekamovog projekta.

ATLETIK BILBAO: Baskijci su ukspresno doveli zamenu za Emerija Laporta. Bilbao je platio otkupnu klauzulu od 32 miliona Real Sosijedadu za Injiga Martineza. Defanzivac je potpisao ugovor do 2023. godine, a izlazna klauzula je 80 miliona evra.

MANČESTER SITI: Francuski defanzivac Emerik Laport i zvanično je postao fudbaler Mančester Sitija, sa kojim je potpisao ugovor do 2023. godine.
- Drago mi je što ću raditi sa trenerom  Gvardiolom i što ću moći da pomognem klubu. Uzbuđen sam, jedva čekam da počnemo, drago mi je što je klub pokazao poverenje u menje - rekao je prilikom promocije Laport, najskuplji "građanin" u istoriji, plaćen je 57 miliona funti.

ATLETIKO MADRID: Atletikov napadač Kevin Gameiro odbio je transfer u Marsej. Francuskog napadača žele i Svonsi i Totenhem.

MANČESTER SITI: "Građani" bi do kraja prelaznog roka mogli da dovedu Rijada Mareza iz Lestera, bruje engleski mediji. "Lisice" bi na ime obeštećenja dobile oko 70 miliona evra, pitanje je samo da li će Siti stići da realizuje transfer do kraja prelaznog roka, a ostalo im je nešto više od jednog dana.

BETIS: Mark Bartra popodne stiže u Sevilju i potpisaće ugovor s Betisom na četiri ili pet godina. Betis će Borusiji platiti deset miliona evra na ime obeštećenja. Bartri su navodno, kako prenose španski mediji, u Betisu obećali da će igrati kako bi se nametnuo selektoru pred Svetsko prvenstvo u Rusiji.

BARSELONA: Desni bek katalonskog tima Aleiš Vidal ostaće na "Nou Kampu"! Iako je bio viđen za odlazak, Vidal je dobio informaciju iz vrha kluba da nemaju nameru da ga puste do leta.

MONAKO: Vezista Monaka Keita Balde demantovao je informaciju da bi mogao karijeru da nastavi u Napoliju. Keita je letos došao u Kneževinu iz Lacija, posle dugih pregovora, ali sada kruži informacija da je pred povratkom u Italiju, u redove Napolija, što je on odbacio.

LIVERPUL: Srpski reprezentativac Lazar Marković mogao bi u naredna dva dana da se preseli u Svonsi! Velški klub je imao želju da dovede Nikolasa Gajtana, ali se igraču Atletiko Madrida ne dolazi među "labudove" da se bori za opstanak. Zato je kao opcija B iskočio Lazar Marković, koji od juna nije igrao za Liverpul.

Reuters

ČELSI: Namerava Mančester siti da na leto pokuša da kupi Edena Azara od Čelsija, ali sa "Stamford bridža" je stigla poruka da im neće prodati Belgijanca ni za rekordnu sumu u svetu fudbala, za 300 miliona evra. U Čelsiju se i dalje nadaju da će Azar produžiti ugovor, ali je i "plavcima" jasno da Belgijanac sanja o prelasku u Real Madrid u junu.

FIORENTINA: Dobili su "ljubičasti" novog vezistu! Brajan Dabo je iz Sent Etjena prešao u Fiorentinu, koja je za njegov transfer platila četiri miliona evra. Dabo je šest godina bio igrač Monpeljea, u kojem je ponikao, pre nego što je pre godinu i po dana prešao u Sent Etjen.

INTER: Prva zvezda Intera Mauro Ikardi izazvao je opštu pometnju u ponedeljak uveče, kada je na svom instagram profilu napisao poruku "Došlo je vreme da se oprostimo", iz jedne argentinske pesme. Nastala je kuknjava među navijačima milanskog kluba, pošto je poznato da je Ikardi na meti Real Madrida, ali na kraju se ispostavilo da te reči nisu značile Ikardijev odlazak iz Intera. Ipak, vrlo je moguće da do rastanka dođe na leto, jer Real želi da dovede Argentinca, koji u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 110 miliona evra, ali koja važi samo za period od 1. do 15. jula!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija