• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

01.02.2018

15:29

(FOTO) MOZZARTOVA PODRŠKA AMATERSKOM FUDBALU! Hajduk, Banjani i Polet dobili po dva kompleta nove sportske opreme!

Fudbal

(FOTO) MOZZARTOVA PODRŠKA AMATERSKOM FUDBALU! Hajduk, Banjani i Polet dobili po dva kompleta nove sportske opreme!

Podeli vest

Kroz akciju kompanije Mozzart "Novi dresovi za nove šampione" još jednom se potvrdilo da klubove velikim ne čini rang takmičenja u kojem igraju, već ljubav i privrženost njihov članova i navijača

Naime, u novim kompletima opreme koje su dobili, fudbaleri „Hajduk" iz sela Višnjićevo, „Banjani" iz Banjana i „Polet"  iz Nikinaca jurišaće po nove pobede i bodove i tako nastaviti da usrećuju svoje navijače

Selo Višnjićevo kod Šida u kojem živi manje od 1.500 stanovnika ima čak 90 registrovanih amaterskih fudbalera. Od 1925. godine kada je nastao FK „Hajduk", igračima ne nedostaje ni volje, ni želje, a ni ljubavi prema sportu. Samo zahvaljujući tome danas igraju u Međuopštinskoj ligi Srem. Iz kluba koji je višestruki osvajač opštinskog kupa kažu da im ova podrška znači i da imaju jasnu viziju daljeg razvoja kluba.

mozzartsport


Nadomak Uba za pobedama od daleke 1936. godine „trče" entuzijasti FK „Banjani" iz Banjana. Ponosni su jer su se takmičili u mnogim ligama - od Međuopštinske lige Valjevo i Šabac, preko Okružne lige „Kolubara", sve do „Posavske" zone i Zone „Dunav". Zeleno-beli iznedrili su više od 600 fudbalera za 80 godina. Svim članovima velike sportske porodice dresovi su pomoć na putu ka novim pobedama.

- Donacija koja nam je stigla od kompanije Mozzart, sigurno najvećeg donatora malih sportskih kolektiva u Srbiji, pomogla nam je da sa ogromnim elanom završimo jesenji deo prvenstva. U 2018. godinu ušli smo ubeđeni da će plasman na kraju godine biti još bolji od sadašnjeg, a trenutno smo na 7. mestu. Srećni smo što je Mozzart podržao i tradicionalne boje našeg kluba, zelenu i belu. Ovo će nam, siguran sam, pomoći da priđemo samom vrhu tabele - istakao je sekretar FK „Banjani" Miladin Nenadović.

Stanovnici Nikinaca nedaleko od Rume se više od 90 godina diče umećima, ali i dostignućima fudbalera jednog od najstarijih klubova u Vojvodini - FK „Polet". Dosadašnji uspesi ne bi bili mogući bez iskrene podrške meštana. 

mozzartsport


Svako od njih klub doživljava kao „nešto svoje", a okupljanje na terenu mnogo je više od sporta. To je čuvanje tradicije, mesto druženja i navijanja. Znaju da nije lako nijednom amaterskom klubu i cene što je neko konačno prepoznao njihov trud.Akcija „Novi dresovi za nove šampione" pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicima, razvoja lokalnih sportskih klubova i podrške talentima. Preko 60 klubova već igra i postiže rezultate u Mozzart dresovima. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija