• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.02.2018

17:22

(VIDEO) PRIJOVIĆ RUŠI SVE REDOM! Dva gola Srbina za sedam minuta!

Fudbal

(VIDEO) PRIJOVIĆ RUŠI SVE REDOM! Dva gola Srbina za sedam minuta!

Podeli vest

Aleksandar Prijović nastavio je golgetersku seriju, sa dva gola doneo je PAOK-u pobedu nad Janinom (3:1) u 20. kolu šampionata

Ne da PAOK prvo mesto. Crno-beli imaju sada četiri boda više od Olimpijakosa, ali i utakmicu više.

Pitanje pobednika rešeno je u prvom poluvremenu. Gosti su otvorili rivala u 9. minutu golom Dimitrosa Pelkasa kojem je asistirao naš Aleksandar Prijović. Asistent kod vodećeg gola PAOK-a zablistao je u završnici prvog dela igre i sa dva gola u 39. i 46. minutu dotukao Janine.

Srpski reprezentativac stigao je tako do dvanaestog prvenstvenog gola u tekućoj sezoni, a sa golovima iz Kupa i kvalifikacija za Ligu Evrope Aleksandar Prijović imana kontu 18 golova. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija