• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.02.2018

15:00

ADEM JE PATIO ZBOG SINIŠE! Maksi Lopez udario na Mihu: Podelio je svlačionicu!

Fudbal

ADEM JE PATIO ZBOG SINIŠE! Maksi Lopez udario na Mihu: Podelio je svlačionicu!

Podeli vest

Fudbaler Udinezea Maksi Lopez kritikovao je bivšeg trenera Sinišu Mihajlovića, koji je nedavno dobio otkaz u Torinu

Lopez je letos napustio Torino posle dve sezone i prešao u Udineze. Argentinac je neretko bio na udaru Siniše Mihajlovića, koji je kritikovao napadača zbog viška kilograma, loše igre...

Zbog toga i ne čudi što je Lopez odlučio da razveže jezik.

- Radili smo zajedno u Kataniji i Sampdoriji. Tada smo imali smo dobar odnos i sviđao mi se njegov stil razgovora sa igračem u četiri oka. Očekivao sam da će na isti način raditi u Torinu, ali prevario sam se... Radio je suprotno - rekao je Lopez i dodao:

- Možda je na taj način pokušavao da ohrabri igrače i isprovocira reakciju kod njih. Ali ako njegova poruka ne bi bila primljena dobro, dolazilo bi do rizika podele u svlačionici - istakao je Argentinac.

Udineze i Torino u sledećem kolu igraju međusoban meč, a iskusni napadač je posebno govorio o vezisti "bikova" i reprezentativcu Srbije Ademu Ljajiću.

- Adem mora da oseti puno poverenje da bi pružio najbolje od sebe. On je za nas bio ključni igrač, ali je patio zbog odnosa koji je trener imao prema njemu - zaključio Lopez.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija