• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.02.2018

18:14

SAVIĆ STIŠAVA EUFORIJU: Fokus na teren, možemo da se nosimo sa CSKA!

Fudbal

SAVIĆ STIŠAVA EUFORIJU: Fokus na teren, možemo da se nosimo sa CSKA!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da njegovoj ekipi mnogo znači podrška navijača, ali da ne smeju da budu euforični pred predstojeći meč protiv CSKA u šesnaestini finala Liga Evrope

Fudbaleri Crvene zvezde i CSKA sastaju se u utorak od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić."

- Uželeli smo se zvaničnih utakmica i euforija pred susret sa CSKA polako raste i kod igrača, pogotovo nakon sjajnog dočeka koji su nam po povratku iz Antalije priredili naši navijači. Mnogo nam je značila bakljada i podrška "delija", ali ne smemo da budemo previše euforični. Moramo da ostanemo mirni i da se fokusiramo na teren, više nego na sve one lepe stvari oko njega - rekao je Savić i dodao da su kroz analizu dobro upoznali stil igre ekipe iz Rusije.

- CSKA ima dosta iskusnih igrača koji znaju kako se igraju ovako važne utakmice. Pretpostavljam da će ući u meč oprezno, kao što ćemo i mi to uraditi, međutim svaka utakmica je za sebe i nikada ne znate šta možete da očekujete. Trener je tu da nas savetuje kako treba da igramo, a mi igrači ćemo slušati - istakao je defanzivac.

On je dodao da timu znači i iskustvo nekih fudbalera koji su igrali u Rusiji.

- Pored njih nekoliko iz ruske lige ja sam igrao moldavsku, u Tiraspolju, ruskom delu zemlje. To je neki specifičan stil igre koji smo imali prilike da vidimo i na utakmicama u pripremnom period koje smo igrali sa Amkarom i Zenitom. Znači nam naravno to iskustvo koje neki saigrači imaju iz perioda igranja u Rusiji, videćemo koliko će i njihovi saveti uroditi plodom na terenu - poručio je Savić.

Fudbaleri Crvene zvezde su poslednji pripremni meč u Turskoj odigrali protiv ruskog Zenita, i izgubili rezultatom 0:1.

- Imali smo ozbiljnu proveru protiv ekipe koja je favorit za osvajanje Lige Evrope. Odigrali smo dobru utakmicu, nažalost izgubili smo, ali bolje je da se to desi sada u pripremnom periodu kada rezultat nije u prvom planu. Mislim da je CSKA podjednakog kvaliteta kao i Zenit i mnogo nam znači što smo videli da možemo da se nosimo sa njima. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat na našem stadionu - zaključio je Savić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija