• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.02.2018

18:38

BOAĆI NIJE OPTIMISTA: Samo Bog zna da li ću igrati protiv CSKA!

Fudbal

BOAĆI NIJE OPTIMISTA: Samo Bog zna da li ću igrati protiv CSKA!

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde nestrpljivo čekaju utorak (18.00) i meč sa CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope, ali Ričmond Boaći još nije 100 odsto siguran da će istrčati na teren

 Nakon intenzivnih terapija napadač se oseća mnogo bolje, ali ističe da još uvek ne može da prognozira hoće li se u utorak naći na terenu.  

- Ima vremena do utorka, moliću se da sve bude u redu sa mnom i da mogu da igram bez ikakvih poteškoća. Još uvek osećam blagu bol u listu, iako su terepije na koje idem zaista prava magija i pomažu mi da se neverovatnom brzinom osećam sve bolje. Nedelju dana bez treninga za mene je bilo zaista mnogo, već sam se uželeo lopte i fudbala – rekao je Boaći za sajt kluba i dodao:

Biće veoma bolno ako budem morao da gledam utakmicu sa tribina. Od početka našeg evropskog putovanja bio sam na terenu, davao sve od sebe za tim, ali ako se to desi ja sam tu da podržim svoje saigrače, a to je najvažnijeRičmond Boaći, napadač Zvezde

- Biće veoma bolno ako budem morao da gledam utakmicu sa tribina. Od početka našeg evropskog putovanja bio sam na terenu, davao sve od sebe za tim, ali ako se to desi ja sam tu da podržim svoje saigrače, a to je najvažnije. Samo Bog može da zna hoću li igrati u utorak, ne mogu da promenim njegovu volju.

Zvezdin napadač veruje da će njegova ekipa izaći kao pobednik iz dvomeča sa moskovskim klubom.

- Nebitno je da li dolazi CSKA ili Real Madrid, mi igramo na "Marakani". Može da dođe i Barselona, čekamo ih. Igraćemo kako najbolje znamo, a bolji će na kraju pobediti. Pošto je ovo prva utakmica biće sigurno oštre igre i dosta duela, ali verujem da smo mi do sada već videli sve. U ovom takmičenju smo od kvalifikacija i imamo mnogo iskustva na svojoj strani. Fantastična smo grupa, uvek se borimo i dajemo sve od sebe za pobedu.

Prijateljski susret sa Zenitom u Antaliji mnogo je značio izabranicima Vladana Milojevića.

- Smatram da smo mi bolji tim. Ne mislim da CSKA ima prednost, verujem da ćemo proći dalje. Ne potcenjujem nijednu ekipu, izgubili smo neke mečeve u domaćem prvenstvu od ekipa za koje smo mislili da ćemo ih lako pobediti. Zato smo obazrivi, ali suština je u tome da ukoliko ne verujemo da smo najbolji, to nikada i nećemo postati – poručio je Boaći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija