• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.02.2018

12:45

(VIDEO) DEČKO, TI SI KRETEN! Hteo da se proslavi pa poništio čist gol!

Fudbal

(VIDEO) DEČKO, TI SI KRETEN! Hteo da se proslavi pa poništio čist gol!

Podeli vest

Fudbaler AEK-a Serhio Arauđo zaslužio je žestoku kaznu od čelnika kluba zbog samoživosti koju je pokazao na meču protiv Asterasa

Igrao se 13. minut utakmice, AEK je bio u napadu, upućen je centaršut u šesnaesterac gostiju, na koji su štoper i golman Asterasa tako reagovali, da je lopta krenula pravo u prazan gol.

Međutim, uleteo je Arauđo, sa željom da "potvrdi" gol, da se upiše u strelce, da se proslavi. I onda je uspeo nešto što se rečima teško može opisati... Argentinac je uspeo da "pokvari" čist gol njegovog tima!

Na njegovu sreću, AEK je dobio utakmicu sa 1:0, golom iz penala u 61. minutu.

Taj trenutak možete videti od 10. sekunde snimka:






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija