• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2018

14:01

(VIDEO) LIGA ŠAMPIONA: Siti već u četvrtfinalu, Totenhem od 0:2 do čuda u Torinu!

Fudbal

(VIDEO) LIGA ŠAMPIONA: Siti već u četvrtfinalu, Totenhem od 0:2 do čuda u Torinu!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija već su u četvrtfinalu Lige šampiona, pošto su sa 4:0 deklasirali Bazel usred Švajcarske, dok je Totenhem izborio veliki remi sa Juventusom u Torinu - 2:2

Fantastična utakmica odigrana je u Torinu! Totenhem se vinuo sa ivice ponora i došao do rezultata koji ga favorizuje pred revanš u Londonu.

Juventus je posle samo osam minuta igre vodio sa 2:0 golovima Iguaina! Niko tada nije mogao ni da pomisli da će ostatak meča potpuno pripasti gostima.

Igrao je Totenhem kao da nije primio pogotke, nizao šanse, Bufon nekoliko odbranio, a onda je Kejn u 35. minutu smanjio na 2:1.

Junak utakmice Iguain pretvorio se u poslednjem minutu poluvremena u tragičara, jer je drugi penal na utakmici promašio! Argentinac je tukao topovski i pogodio prečku.

U drugom delu Englezi su imali više od igre, a konačnih 2:2 postavio je Eriksen golom iz slobodnog udarca.

Što se tiče duela Bazela i Mančester sitija, tu je sve već rešeno. "Građani" su demolirali prvaka Švajcarske na "Sent Jakobu" i već su izvadili kartu za četvrtfinale.

Posle samo 25 minuta igre bilo je 3:0 za Mančester siti i do kraja meča je bilo samo rutinsko privođenje posla kraju.

JUVENTUS - TOTENHEM 2:2 (2:1)

Strelac: Iguain u 1. i 8. minutu iz penala za Juventus, a Kejn u 35. i Eriksen u 72. minutu za Totenhem

Stadion: Juventusa. Sudija: Feliks Brih (Nemačka).

JUVENTUS: Bufon, De Šiljo, Benatija, Kjelini, Sandro, Kedira (od 66. Bentakur), Pjanić, Bernardeski, Daglas (od 92. Asamoa), Mandžukić (od 76. Sturaro), Iguain.

TOTENHEM: Ljoris, Orije, Sančez, Fertongen, Dejvis, Eriksen (od 92. Vanjama), Dajer, Dembele, Lamela (od 88. Moura), Ali (od 83. Son), Kejn.

BAZEL - MANČESTER SITI 0:4 (0:3)

Strelac: Gindogan u 14. i 53, Bernardo u 18. i Aguero u 23. minutu.

Stadion: Sent Jakob. Sudija: Jonas Erikson (Švedska).

BAZEL: Vaclik, Lang, Džaka, Lakroa, Suši, Riveros, Fraj, Serej Die, Eljunusi (od 85. Bua), Stoker (od 71. Ajeti), Oberlin.

MANČESTER SITI: Ederson, Voker, Kompani, Otamendi, Delf, De Bruin (od 63. David Silva), Fernandinjo, Gindogan, Bernardo, Aguero (od 85. Danilo), Sterling (od 57. Sane).

UŽIVO:

Kraj.

87'. FERTONGEN! Spasao je Belgijanac sada Totenhem, posle solo prodora Daglasa, koji je poslao idealan pas za Iguaina na peterac. Fertongen je uklizao i u poslednjem trenutku izbacio loptu u korner.

82'. Lakroa je pokušao da postigne počasni gol za Bazel - nije uspeo.

76'. Umalo srećan gol za Juventus! Bernardeski je centrirao, lopta je pogodila igrača Totenhema i zamalo prevarila Ljorisa.

72'. GOL! Totenhem je vratio sve na početak! Eriksen je iz slobodnjaka bio precizan, Bufon se uzalud opružio koliko je dugačak!

69'. Bazel se trudi i pored 0:4. Dve prilike u tri minuta imao je Eljunusi, ipak, bez dovoljno sreće.

66'. David Silva samo što je ušao u igru je imao šansu za Mančester siti, međutim, ostalo je 4:0.

63'. Fernandinjo je pokušao da zatrese mrežu Bazela, ipak njegov šut nije bio precizan.

58'. Još jedna velika prilika! Korner za Juventus, lopta je došla do Mandžukića, koji je sa peterca tukao glavom - pravo u Ljorisa!

57'. Šansa za Juventus! Sve je sam uradio Bernardeski, namestio se na levu nogu, šutirao sa 14 metara, ali je Ljoris odbranio!

53'. GOL! Mančester siti nastavlja da sipa golove u Bazelu! Ponovo Ilkaj Gindogan je egzekutor - 4:0.

47'. Zapretio je najzad i Bazel! Stoker je šutirao ka golu Mančester sitija, ipak, nije bio precizan.

Reuters

Kraj prvog poluvremena

45+1'. PENAL ZA JUVENTUS! Kakva greška Orijea, oborio je Daglasa Kostu i Brih nije imao dilemu!
PREČKA! Gonzalo Iguain je pogodio okvir gola!

44'. Bliži se kraj poluvremena, a Bazel nema još šut u okvir gola Mančester sitija.

42'. Još jedna pretnja ekipe iz Londona! Ovog puta je Dele Ali šutirao glavom sa sedam-osam metara, ipak preko gola.

40'. Ne popušta Totenhem, nastavlja da pritiska Juventus. Strahovit udarac uputio je Eriksen, a Bufon je ponovo bio siguran.

37'. Mogao je Siti da uveća prednost, De Bruin je šutirao, ali nije bio precizan.

35'. GOL! Vraća se Totenhem u igru! Strelac je Hari Kejn, koji je dobio odličnu loptu, obišao je Bufona i poslao fudbal u praznu mrežu - 2:1.

33'. Posle početnog šoka i dva primljena gola, Totenhem je zaigrao dosta dobro, sve vreme je na polovini Juventusa, imao je dve odlične prilike, nekoliko polušansi... 

31'. Dobar šut Harija Kejna, Bufon je vrhovima prstiju skrenuo loptu u korner.

30'. ZICEEER! Šta je sada promašio Gonzalo Iguain! On i Pjanić su sa dva dupla pasa izbacili kompletnu odbranu Totenhema, potom je Argentinac napravio dva lažnjaka, pa šutirao - pored stative!

26'. VELIKA šansa za Totenhem! Kejn je imao stopostotnu šansu, ali je Bufon još jednom pokazao zašto je dve decenije među najboljim golmanima na svetu.

23'. GOL! Mančester siti pleše na "Sent Jakobu"! Serhio Aguero je povisio vođstvo "građana" na 3:0!

20'. Prilika za Bazel, oprobao se Stoker, ali je Otamendi blokirao udarac.

18'. GOL! Za pet minuta potop Bazela! Bernardo Silva je duplirao vođstvo Mančester sitija u Švajcarskoj!

14'. GOL! Evo pogotka i u Bazelu! Domaćin je izašao u formaciji 5-4-1, ali ni to mu nije pomoglo. Asistirao je Kevin de Bruin, a pogodio Ilkaj Gindogan za vođstvo Mančester sitija - 1:0.

8'. PENAL! Dejvis je oborio Bernardeskija i Juventus ima idealnu šansu da povede 2:0!

GOL! Gonzalo Iguain je ponovo strelac!

6'. Šansa za Bazel! U prilici se našao Oberlin, ali nije bio precizan.

5'. Na početku meča u Bazelu samo dva ofsajda, po jedan na obe strane.

1'. GOL! Vodi Juventus samo što je krenuo s centra! Slobodan udarac, sjajna reakcija Iguaina i gol za italijansku "Staru damu"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija