• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.02.2018

11:09

ZVEZDINO PROLEĆE ILI PARTIZANOV "DEJA VU"!? Superliga je opet tu, ko će prvi do cilja?

Fudbal

ZVEZDINO PROLEĆE ILI PARTIZANOV "DEJA VU"!? Superliga je opet tu, ko će prvi do cilja?

Podeli vest

Posle dvomesečne pauze, utakmicama 23. kola za vikend se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde igraju u Beogradu protiv Javora, dok će Partizan gostovati u Lučanima protiv Mladosti

Crveno-beli imaju devet bodova više u odnosu na najvećeg rivala, ali se u Partizanu nadaju da bi mogli da ponove prošlodišnji epilog i nadoknade veliki zaostatak.

Cilj je samo jedan, beogradski velikani jure trofej koji ove sezone ima veći značaj pošto su izjednačeni po broju titula sa po 27, a velika borba očekuje i za opstanak gde po pravilu strepi pola lige zbog podele bodova.

Prva utakmica 23. kola igra se u petak od 17 časova u Kruševcu, gde će Napredak dočekati Spartak. Obe ekipe žele da nastave niz dobrih rezultata i zadrže se u gornjem delu tabele. Spartak je treći sa 40 bodova, a Napredak na sedmom mestu ima 34.

Starsportphoto©

Vodeća Crvena zvezda u subotu od 14.30 dočekuje Javor i želi da zadrži najmanje devet bodova prednosti nad Partizanom. Crveno-beli u utakmicu ulaze posle remija sa CSKA iz Moskve u utorak, u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa i pokušaće da ostvare dobar rezultat kako bi mirno dočekali revanš u Moskvi.

Zvezda je prva na tabeli sa 57 bodova a Javor, koji je pretrpeo 15 poraza, zauzima pretposlednje 15. mesto sa 15 bodova.

Aktuelni šampion Partizan igra u nedelju od 14 časova u Lučanima i treba mu pobeda kako bi prekinuo niz od tri utakmice bez trijumfa u ligi. Crno-beli su u poslednja tri meča osvojili samo dva boda, a u duel ulaze posle jučerašnjeg remija od 1:1 protiv Viktorije Plzenj, u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

starsport

Mladost je uoči pauze vezala tri pobede i zauzima deveto mesto na tabeli sa 30 bodova. Partizan je drugi sa 48.

Radnički iz Niša u nedelju od 13 časova dočekuje Bačku i pokušaće da ostvari dobar rezultat kako bi zadržao četvrto mesto na tabeli. Bačka je 13. sa 21 bodom.

Fudbaleri Vojvodine u subotu od 17 časova na "Karađorđu" igraju protiv Voždovca i pokušaće da prekinu loš niz posle kojeg su pali na osmo mesto na tabeli. Vojvodina ima 33 boda, a beogradski tim na šestom mestu ima dva boda više.

Beogradski Rad u subotu od 17 časova dočekuje Radnik i treba mu pobeda kako bi pokušao da se odlepi sa dna tabele. "Gradjevinari" imaju četiri uzastopna poraza i poslednji su na tabeli sa 15 bodova, a ekipa iz Surdulice je 10. na tabeli sa 25 bodova.

Zemun će u subotu od 17 časova dočekati Borac i pokušaće da prekine niz od tri poraza, dok će Čukarički u isto vreme dočekati Mačvu.


SUPERLIGA

23. kolo

Petak
Napredak - Spartak (17.00)

Subota
Zemun - Borac (14.00)
Crvena zvezda - Javor (14.30)
Vojvodina - Voždovac (17.00)
Rad - Radnik (17.00)
Čukarički - Mačva (17.00)

Nedelja
Radnički - Bačka (13.00)
Mladost - Partizan (14.00)

TABELA

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija