• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.02.2018

12:06

KLADIONICE OTPISALE "VEČITE"! Bukmejkeri ne veruju ni Zvezdi, niti Partizanu!

Fudbal

KLADIONICE OTPISALE "VEČITE"! Bukmejkeri ne veruju ni Zvezdi, niti Partizanu!

Podeli vest

Svetske kladionice ne veruju da će Crvena zvezda i Partizan nastaviti takmičenje u osmini finalu Lige Evrope

Bukmejkeri su na pobedu crveno-belih u Moskvi u sredu (18.00) ponudili kvotu 5,50, a na prolazak Zvezde u narednu fazu Lige Evrope 2,38. Šanse da crno-beli u Plzenju u četvrtak (19.00) savladaju Viktoriju procenjene su kvotom 5,25, a plasman Partizana u osminu finala na bilo koji način koeficijentom 3,00.

Zvezda i CSKA igrali su u Beogradu bez golova, što znači da bi našem predstavniku osim pobede odgovarao i bilo koji remi sa golovima (1:1, 2:2, 3:3...). "Armejci" su zato u obavezi da pobede, ali kladionice veruju da će domaćin biti uspešan i kvota na "keca" je 1,66.

Zid pred golom

Tako, međutim, ne misli golman Zvezde Milan Borjan i poručuje svima koji se budu kladili protiv srpskog tima da će baciti pare! 

print

- Čestitam kladionicama na takvoj prognozi, ali smatram da je pogrešna. Samo neka oni nastave da veruju CSKA, biće u dobitku ako ih ljudi poslušaju i klade se na ruski klub. Isto tako, mi verujemo da možemo da prođemo dalje. Bilo bi idealno i da to bude bez primljenog gola, a mi ćemo se kao ekipa potruditi da baš tako završimo meč - poručio je Borjan.

Slično razmišlja i njegov saigrač Marko Gobeljić, koji smatra da je dobro što je CSKA favorit.

- Jasno mi je potpuno zašto više veruju Moskovljanima, s obzirom da su oni domaćini. Međutim, nisu dali gol u gostima, a to nama mnogo znači, pošto nas i remi sa postignutim pogotkom vodi dalje. Samo neka i oni veruju da prolaze sigurno, a mi ćemo da igramo kao i dosad, pa ćemo da vidimo ko će poslednji da se smeje - rekao je Gobeljić.

Kladioničari su u novembru pred kraj grupne faze Lige Evrope Zvezdi dali kvotu 850 da osvaja takmičenje, a sad je "svega" 250. Kod Partizana je još drastičnija razlika, pošto je sa 950 pala na 200.

Isti recept

Crno-beli će u Plzenju morati po gol i po pobedu posle beogradskih 1:1. Njima je potreban trijumf ili remi sa dva ili više pogodaka da bi prošli dalje. Kvota na trijumf domaćina je 1,66, a da će Viktorija u narednu fazu 1,36.

Kapiten aktuelnog prvaka države Miroslav Vulićević poziva na oprez, ali veruje u uspeh u Češkoj.

- Pokušaćemo da ponovimo utakmicu iz Beograda, s tim da u Plzenju želimo da budemo još bolji. Oni su u Humskoj imali jednu šansu. Na pravi način ćemo se spremiti, da nam se ne dogodi trenutak nepažnje koji nas je koštao gola i malo pokvario utisak. Odigrali smo pravu evropsku utakmicu i nadam se da možemo da prođemo dalje - rekao je Vulićević.

Trener Miroslav Đukić takođe nema dilemu da će navijači videti evropski Partizan u najboljem izdanju.

- Moramo da branimo renome evropskog Partizana. Ne spekulišemo ni protiv koga. Želimo da vodimo meč, da se mi pitamo - zaključio je Đukić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žarkov Dragan

pre 6 godina

Kladionice su kazale da će u kupu da Zvezda pobedi Partizan pa rotkve strugane od toga nema ništa!!!

AS

pre 6 godina

KLADIONICE SU NAŠE OTPISALI JOŠ LETOS I JA VOLIM KAD ONI POSTAVE KVOTE PROTIV NAS. MISLIM DA ĆE OPET DA OMANU. VOLEO BI DA VIDIM KOJE BI KVOTE BILE ZA FINALE ZVEZDA-PARTIZAN.

Blin

pre 6 godina

Niko, ali bas niko ne moze da prognozira gde ce zvezda zaustaviti svoju evropsku avanturu.. U pitanju je hibridan tim koji je u stanju da pobedi bukvalno svaki tim na planeti, ukljucujuci i one vise stotina puta skuplje od nje. Tako da se iskreno radujem ovoj velikodusnoj ponudi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!
Zašto ovo Amerika dozvoljava

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!

Kojim putem da hodam, gde se nalazimo, koja je ovo godina?! Ili, ko sedi pored mene u ovom intervjuu, gde je Džil da mi pomogne sa ovim, jeli neko ovde? (govori u svoju slušalicu dok čeka da mu vođe daju jednostavna uputstva)... Ovo su pitanja koja Bajden postavlja kad god daje intervjue ili završi čitanje sa telepromptera na govornici.

28.03.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija